WTC Trappenloop terug in Almere

 

Op 1 mei 2015 staat voor de vierde keer de WTC Trappenloop op het programma. Traplopen ofwel Vertical running is een wereldwijd opkomende sport waarbij de deelnemers zo snel mogelijk 'omhoog' rennen in hoge gebouwen. In het hoogste gebouw in Almere, het World Trade Center, wordt jaarlijks een Premium Race georganiseerd als onderdeel van de World Cup tower running.
 
 
 
Dit jaar is het programma zo samengesteld dat iedereen de uitdaging aan kan gaan! Ben jij sportief en heb je altijd al opgekeken naar de hoge toren van WTC Almere? Dan is dit jouw kans! De dag begint met de Kids Tower Challenge, gevolgd door de WTC Businessrun, de Elite Atleten, de speciale studenten startserie en als afsluiting de trappenloop voor de individuele starters! "Hierdoor verwachten wij in 2015 veel meer deelnemers aan de start van dit uitdagende evenement!" aldus event director Jefry Visser van stichting Start2Finish. De inschrijving is vanaf heden geopend op www.wtctrappenloop.nl
 
 
 
De WTC Trappenloop wordt dit jaar georganiseerd door stichting Start2Finish in samenwerking met WTC Almere, Loko IT-specialisten en Eurest Services. Start2Finish is bekend van de Almeerse evenementen zoals de Rixax Verhuur KidneyRun@Night, de Zwemloop, de Knipscheer Tijdrit en de Duintriathlon. Daarnaast is Start2Finish nauw betrokken bij de organisatie van de Challenge Almere-Amsterdam, welke gehuisvest is in het WTC. Veel vrijwilligers werken voor beide organisaties.