Workshop Athletic Skills Model (veelzijdig bewegen)

In Nederland gaan kinderen vaak al op jonge leeftijd op een sport. Met een beetje geluk blijven ze diezelfde sport nog jaren beoefen. Maar is dat vanuit ontwikkelingsoogpunt wel het beste? Is het voor de motorische ontwikkeling niet beter dat een kind ook de vaardigheden van andere sporten aanleert? En daarmee qua bewegen veel veelzijdiger opgroeit? Dat het plezier blijft beleven aan sporten?

Tijdens de workshop Athletic Skills Model (ASM) leggen we uit dat het doen van één sport nadelig kan zijn voor de gezondheid, fitheid en prestaties in de sport. ASM wordt al toegepast in de top- en breedtesport en toont onder andere aan dat sporters meer plezier hebben, minder geblesseerd raken en creatiever worden. Via de Workshop ASM laten wij de visie van ASM naar voren komen en de toepasbaarheid in de praktijk zien, zodat ASM verwerkt kan worden in de eigen trainingen.

Neem je sportkleding mee want we brengen de theorie gelijk in praktijk.

Datum: dinsdag 18 september
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Meerpaal Dronten
Opgave: uiterlijk 14 september
Kosten: Geen

Aanmelden
Deze workshop wordt samen met de workshop "Effectiever coachen met waarden" op dinsdag 25 september gratis aangeboden tijdens de Nationale Sportweek. Wilt u zich voor deze of beide workshops aanmelden, klik dan op dit formulier