Word trainingspartner van 'Road to Mud Masters'!

sportflevo.nl - foto mudmasters.png

Op 22 en 23 september is Mud Masters Biddinghuizen. Sluit je aan als trainer om deelnemers uit de regio te helpen bij hun ‘Road to Mud Masters’!  

In juni organiseren Mud Masters en Sportservice Flevoland een gratis Work-out Tour door Flevoland. We bieden jou als trainer/organisatie de mogelijkheid om op één van de Work-out Tour dagen een training te verzorgen:

  • Zaterdag 9 juni        -       Work-out Tour Dronten (centrum)
  • Zaterdag 16 juni     -       Work-out Tour Zeewolde (centrum)
  • Zaterdag 23 juni     -       Work-out Tour Lelystad (Promesse)
  • Zondag 24 juni         -       Work-out Tour Almere (Stadhuisplein)
  • Zaterdag 30 juni     -       Work-out Tour Emmeloord (Ultimate Combi Training, Bouwerskamp 19)

Mud Masters als trainingsdoel motiveert (ook nieuwe) leden om fanatiek te trainen, en door gezamenlijke deelname aan het evenement wordt de groepsband van jouw club verder versterkt. Mud Masters is blij met goed voorbereide deelnemers die daardoor een nog betere ervaring hebben op het event.

Wat betekent dit voor jou als trainer?

  • Je neemt deel aan de trainersclinic op zondag 3 juni in Almere. Tijdens de trainersclinic gaan we in op hoe je jouw (nieuwe) leden optimaal kunt klaarstomen voor Mud Masters. Na deelname aan deze clinic mag je het merk Mud Masters gebruiken voor het trainingspakket dat je aanbiedt richting Mud Masters Biddinghuizen 2018.
  • Je ontvangt 1 ticket voor Mud Masters Biddinghuizen 22 en 23 september
  • Je maakt deel uit van de Work-out Tour. We bieden jou de mogelijkheid om op één van de Work-out Tour dagen een training te verzorgen op bovenstaande locaties. Dat betekent zichtbaarheid voor jouw bedrijf én de mogelijkheid om potentiele en bestaande leden een mooie training aan te bieden.
  • Promotie van jouw bedrijf op de communicatiekanalen van Mud Masters met een bereik van 200.000 unieke personen per maand.

Wat verwachten we van jou?
Het pakket is kosteloos en wordt mogelijk gemaakt door Sportservice Flevoland én Mud Masters. Wij verwachten wel 100% enthousiasme en inzet om er samen een succes van te maken! Er is maar plek voor een paar trainers/organisaties per gemeente dus... First come, first serve!

Aanmelding?
Stuur een mail naar service@mudmasters.nl en geef aan dat je wil deelnemen aan de trainersclinic op zondag 3 juni. En, eventueel, aan welke Work-out Tour je als trainer wil meedoen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons dan.