Windsurfende meiden gezocht voor wedstrijdteam Almere Centraal

sportflevo.nl - Lilian de Geus WK-1.jpg

Windsurfvereniging Almere Centraal zoekt windsurfende meiden voor een nieuw te vormen wedstrijdteam. De vereniging wil enthousiaste windsurfsters onder professionele begeleiding heel veel ervaring op laten doen in slalom en courserace wedstrijden binnen Nederland.

Met een doordeweekse training op woensdagavond en begeleiding tijdens de wedstrijden wil de vereniging een nieuwe impuls geven aan het wedstrijdsurfen voor jonge meiden in de regio.

Dit najaar kun je het team al tegenkomen bij wedstrijden centraal in Nederland, met ook een sporadische uitstap naar Makkum en de Brouwersdam op de planning.

Wereldkampioene Lilian de Geus heeft het onlangs al laten zien, aan doorgroei mogelijkheden geen gebrek in Almere. De surfclub is al jarenlang de vaste uitvalsbasis van het enige officiële Regionaal Trainingscentrum Windsurfen van het Watersportverbond en NOC*NSF. Een lange rij van aanstormende Nederlandse windsurftalenten zijn het afgelopen decennium via Almere doorgegroeid naar de internationale wedstrijdtop.

Ben je tussen de 11 en 16 jaar, woon je in de buurt van Almere en lijkt het je leuk om samen met een team mee te doen aan slalom en courserace wedstrijden in Nederland? Neem dan contact op met de Windsurfvereniging Almere Centraal. Voor je het weet treedt je in de voetsporen van Lilian de Geus.

Meer informatie vind je op de website: www.almerecentraal.nl