Rudi Tuijn

Directeur

T:    06 - 23 77 13 66
E:   
tuijn@sportflevo.nl

Rudi is directeur/bestuurder van Sportservice Flevoland. Naast het aansturen van de organisatie, is Rudi ook verantwoordelijk voor Topsport Flevoland: een provinciaal steunpunt voor topsport en talentontwikkeling. Rudi neemt deel aan het dagelijks bestuur van Sportkracht12, deze wordt gevormd door vier directeuren van provinciale sportraden uit de verschillende regio's. Sportkracht12 is een samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. 

© Mathilde Dusol
Kenny Kersjes

Projectmedewerker

T:    0320 - 25 11 13
E:   
kersjes@sportflevo.nl

Kenny heeft als projectmedewerker in veel projecten een actieve rol. Van het doen van onderzoek tot aan het, samen met de lokale partners, organiseren van skateparktour Own the Spot. Als projectmedwerker is hij ondersteunend op de thema's Evenementen, Onderzoek en Sporten in de openbare ruimte. Daarnaast helpt Kenny als Team:Fit coach van de provincie Flevoland sport- en buurtlocaties bij het creëren van een gezondere sportomgeving.

© Mathilde Dusol
Miranda Pankl

Projectleider/Communicatiemanager

T:   06 - 23 77 09 36
E:   
pankl@sportflevo.nl 

Miranda is verantwoordelijk voor de communicatie bij Sportservice Flevoland. Als provinciale sportorganisatie bundelen wij veel Flevolandse initiatieven en promoten deze gezamenlijk, zoals de campagne Flevoland Sportzomer. Ook adviseert Miranda sportevenementen in hun planvorming, organisatie en promotie. In de zomerperiode coördineert Miranda, samen met lokale partners, een Flevolandse skatepark tour voor urban sports.

© Mathilde Dusol
Robbert Bonsink

Projectleider

T:  06 - 34 11 96 60
E: 
bonsink@sportflevo.nl

Robbert houdt zich bezig met de kernsporten Hardlopen en Watersport én is aanspreekpunt voor de regionale trainingscentra binnen Topsport Flevoland. Hij brengt lokale partijen bij elkaar en gaat samen met hen aan de slag de kernsporten beter toegankelijk en zichtbaarder te maken. Robbert wordt daarnaast ook ingezet bij projecten in opdracht van gemeenten en/of landelijke organisaties. Voorbeelden hiervan zijn: Verduurzamen van sportclubs en het Volwassenenfonds.

© Mathilde Dusol
Céline van Gerner

Projectmedewerker

T:    0320 25 11 13
E:   
vangerner@sportflevo.nl

Of het nou dubbele salto’s zijn of een rondje wandelen, dankzij haar eigen sportverleden weet zij als geen ander hoe belangrijk het bewegen voor de mens is. Als projectmedewerker zal Céline ondersteunend zijn bij de campagne Flevoland in Beweging en daarnaast met verschillende projecten actief aan de slag gaan.

Maarten van Erp

Projectleider Aangepast Sporten

T.  06 - 237 723 05
E.  vanerp@sportflevo.nl

Maarten is verantwoordelijk voor de uitvoering van het provinciale programma op het gebied van Aangepast Sporten, waarin (regionale) samenwerking en de zichtbaarheid van aangepast sporten belangrijke speerpunten zijn. Daarnaast zorgt hij voor het (door)ontwikkelen en vertalen van onderzoeken uit de sport naar de Flevolandse situatie. Dit is op verschillende gebieden zoals gezondheid, beleid en economische effecten van sport. Ook richt hij zich op de thema’s Sporten in de openbare ruimte en Krachtige samenleving.  

© Tom Sloetjes
Mandy van Bleijswijk

Projectmedewerker

T:  0320 - 25 11 13
E: 
bleijswijk@sportflevo.nl

Mandy heeft als projectmedewerker in vrijwel alle projecten een actieve rol. Van het organiseren van een cursusavond voor topsporters tot het onderhouden van onze social media kanalen. Ook is zij verantwoordelijk voor de financiele administratie. Heeft u vragen over een factuur of betaling? Mail dan naar administratie@sportflevo.nl 

 

© Mathilde Dusol
Tom Sloetjes

Projectleider

T:  06 - 12 75 89 93
E: 
sloetjes@sportflevo.nl

Tom is verantwoordelijk voor de kernsporten Triathlon en Fietsen. Samen met Flevolandse partners werkt hij aan de bekendheid van deze sporten in de provincie. Daarnaast wordt Tom ook ingezet bij projecten in opdracht van gemeenten en/of landelijke organisaties. Een voorbeeld hiervan is zijn rol als 'adviseur lokale sport' in opdracht van NOC*NSF. Tom adviseert verenigingen bij vraagstukken rond de vorming van het sportakkoord. 

© Mathilde Dusol
Joannette Klein - Kapteijn

Office manager

T:   0320 - 25 11 13
E: 
klein@sportflevo.nl

Joannette ondersteunt het team Sportservice Flevoland en is verantwoordelijk voor de HRM. Joannette is van alles op de hoogte binnen de organisatie. Ook is zij het aanspreekpunt voor het project Lucky Wheels: een voorlichtingsproject binnen het onderwijs waarbij een docent in de klas laat zien hoe het is om een beperking te hebben. 

© Mathilde Dusol