Rudi Tuijn

Directeur

T:    06 - 23 77 13 66
E:   
tuijn@sportflevo.nl

Rudi is directeur/bestuurder van Sportservice Flevoland. Naast het aansturen van de organisatie, is Rudi ook verantwoordelijk voor Topsport Flevoland: een provinciaal steunpunt voor topsport en talentontwikkeling. Rudi neemt deel aan het dagelijks bestuur van Sportkracht12, deze wordt gevormd door vier directeuren van provinciale sportraden uit de verschillende regio's. Sportkracht12 is een samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. 

© PS Photography
Kenny Kersjes

Projectleider

T:    06 – 41 31 22 79
E:   
kersjes@sportflevo.nl

Kenny houdt zich onder andere bezig met het thema Sport en bewegen in de openbare ruimte. Hij probeert het gebruik van de openbare ruimte, samen met verschillende partners en organisaties uit de provincie, te stimuleren en de vindbaarheid van de sportmogelijkheden te vergroten. Daarnaast wordt hij als Teamfit Coach ingezet om sport- en buurtlocaties te helpen bij het creëren van een gezondere sportomgeving. In de zomerperiode coördineert Kenny samen met Dionne en lokale partners, een Flevolandse skatepark tour voor urban sports.

© Mathilde Dusol
Dionne Ruijsenaars

Projectleider/Communicatiemanager

T:   06 - 23 77 09 36
E:   ruijsenaars
@sportflevo.nl 

Dionne is verantwoordelijk voor de communicatie bij Sportservice Flevoland. Als provinciale sportorganisatie bundelen wij veel Flevolandse initiatieven en promoten deze gezamenlijk, zoals de campagne Flevoland Sportzomer. Ook adviseert Dionne sportevenementen in hun planvorming, organisatie en promotie. In de zomerperiode coördineert Dionne, samen met lokale partners, een Flevolandse skatepark tour voor urban sports.

© PS Photography
Robbert Bonsink

Projectleider

T:  06 - 34 11 96 60
E: 
bonsink@sportflevo.nl

Robbert houdt zich bezig met de kernsporten Hardlopen en Watersport én is aanspreekpunt voor de regionale trainingscentra binnen Topsport Flevoland. Hij brengt lokale partijen bij elkaar en gaat samen met hen aan de slag de kernsporten beter toegankelijk en zichtbaarder te maken. Robbert wordt daarnaast ook ingezet bij projecten in opdracht van gemeenten en/of landelijke organisaties. Voorbeelden hiervan zijn: Verduurzamen van sportclubs en het Volwassenenfonds.

© PS Photography
Céline van Gerner

Projectmedewerker

T:    06 - 41 31 22 78
E:   
vangerner@sportflevo.nl

Of het nou dubbele salto’s zijn of een rondje wandelen, dankzij haar eigen sportverleden weet zij als geen ander hoe belangrijk het is dat de randvoorwaarden om jouw sporttalent verder te kunnen ontwikkelen goed op orde zijn. Céline zal zich binnen de organisatie met name bezighouden met topsport en talentontwikkeling. Daarnaast is zij ondersteunend aan projecten wanneer er extra handen nodig zijn.

© PS Photography
Maarten van Erp

Projectleider Aangepast Sporten

T.  06 - 237 723 05
E.  vanerp@sportflevo.nl

Maarten is verantwoordelijk voor de uitvoering van het provinciale programma op het gebied van Aangepast Sporten, waarin (regionale) samenwerking en de zichtbaarheid van aangepast sporten belangrijke speerpunten zijn. Daarnaast zorgt hij voor het (door)ontwikkelen en vertalen van onderzoeken uit de sport naar de Flevolandse situatie. Dit is op verschillende gebieden zoals gezondheid, beleid en economische effecten van sport. Ook richt hij zich op de thema’s Sporten in de openbare ruimte en Krachtige samenleving.  

© PS Photography
Mandy van Bleijswijk

Projectmedewerker

M:  06 - 41 31 22 81
E: 
bleijswijk@sportflevo.nl

Mandy heeft als projectmedewerker in vrijwel alle projecten een actieve rol. Van het organiseren van een cursusavond voor topsporters tot het onderhouden van onze social media kanalen. Ook is zij verantwoordelijk voor de financiele administratie. Heeft u vragen over een factuur of betaling? Mail dan naar administratie@sportflevo.nl 

 

© PS Photography
Tom Sloetjes

Projectleider

T:  06 - 12 75 89 93
E: 
sloetjes@sportflevo.nl

Tom is verantwoordelijk voor de kernsporten Triathlon en Fietsen. Samen met Flevolandse partners werkt hij aan de bekendheid van deze sporten in de provincie. Daarnaast wordt Tom ook ingezet bij projecten in opdracht van gemeenten en/of landelijke organisaties. Een voorbeeld hiervan is zijn rol als 'adviseur lokale sport' in opdracht van NOC*NSF. Tom adviseert verenigingen bij vraagstukken rond de vorming van het sportakkoord. 

© PS Photography
Joannette Klein - Kapteijn

Office manager

T:   0320 - 25 11 13
E: 
klein@sportflevo.nl

Joannette ondersteunt het team Sportservice Flevoland en is verantwoordelijk voor de HRM. Joannette is van alles op de hoogte binnen de organisatie. 

© PS Photography