Wie zijn wij

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke richtlijn waarlangs Sportservice werkt. Doelstelling is om alle inwoners van Flevoland in beweging te brengen en te houden, ter bevordering van hun gezondheid, de regionale economie, de sociale samenhang en de maatschappelijke participatie.

Sportservice Flevoland bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met allen een eigen expertise. Daarnaast beschikt Sportservice over een groot netwerk en is binnen dit netwerk gericht op verbinden en samenwerken. De medewerkers verbinden beleid en uitvoering en zijn daarmee een belangrijke schakel in vitale coalities binnen Flevoland. 

Sportservice Flevoland is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Met een sterk lokaal netwerk en kennis van de lokale praktijk helpt Sportkracht12 om de landelijke voornemens en plannen met betrekking tot sport en bewegen lokaal, regionaal en provinciaal uit te rollen. Sportkracht12 maakt het verschil op sportclubs, in wijken, op pleintjes, in zorgcentra, op scholen en verbinden verenigingen, gezondheidsinstellingen en andere maatschappelijke partners om elke Nederlander in beweging te krijgen én houden. 

Werken bij Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland is regelmatig op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers. Geïnteresseerd? Kijk dan hieronder voor openstaande vacatures. Tevens zijn we met enige regelmaat op zoek naar enthousiaste studenten die een uitdagende stageplek zoeken.

Vacatures:

  • Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures

Team

sportflevo.nl - Rudi Tuijn.jpg

Rudi Tuijn

Directeur
sportflevo.nl - Joanette Klein 2017.jpg

Joannette Klein

Secretaresse
sportflevo.nl - tom-sloetjes-klein.jpg

Tom Sloetjes

Projectleider
sportflevo.nl - Denise Baars 2017.JPG

Denise Baars

Projectleider
sportflevo.nl - fr161025 ssf 4209 hr miranda  .jpg

Miranda Pankl

Projectleider/Communicatiemanager
sportflevo.nl - Mandy van Bleijswijk 2017.JPG

Mandy van Bleijswijk

Projectmedewerker