Inspiratiesessie 1: Hoe krijg je mensen in beweging via e-sports en gaming

E-sports heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en is steeds beter ontwikkeld. In deze inspiratiesessie wordt er ingegaan op de vragen als: Hoe kunnen we e-sports integreren in onze (sport)maatschappij? Hoe krijgen we mensen in beweging via e-sports en gaming? Hoe kunnen we dit inzetten om mensen met een beperking aan het bewegen te krijgen? Daarnaast delen we ervaringen, best practises, uitdagingen en informatie omtrent e-sports en gaming.

Wanneer: Woensdag 9 november, 19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar: Sportcomplex het Baken, Horsterweg 25, 3891 EV Zeewolde

Aanmelden
placeholder
Inspiratiesessie 2: Sporters met gedragsproblematiek

Je hebt het ongetwijfeld al eens meegemaakt: een sporter misdraagt zich tijdens training of wedstrijd zó dat andere sporters in jouw team balen, minder plezier beleven en misschien zelfs overwegen te stoppen. Dat zijn kritische momenten: Wat kan jij doen om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft in jouw team? Die vraag beantwoorden wij in de scholing ‘Sporters met gedragsproblematiek’. Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met Sportbedrijf Lelystad georganiseerd.

Tijdens deze scholing leer je onder andere hoe je gedragingen die voortkomen uit gedragsstoornissen kunt herkennen en begrijpen, ontdek je hoe je effectief om kan gaan met ongewenst gedrag, ga je aan de slag met je eigen gedrag als trainer en welke invloed jouw communicatie en training heeft op sporters met gedragsproblematiek.

Wanneer: Donderdag 10 november, 19.30 uur - 20.30 uur 
Waar: Sportcomplex De Rietlanden, Grietenij 22 06, 8233 BZ Lelystad

Aanmelden
placeholder