sportflevo.nl - Watersport lely

Watersport in Lelystad

Beste leerlingen,

Jullie heb dit jaar meegedaan aan de watersportlessen op het Bovenwater in Lelystad. Hopelijk vonden jullie het leuk! De lessen werden gegeven door drie sportverenigingen. Wil je één van de sporten nog een keer proberen? Dat kan! Hieronder staat per vereniging hoe, waar en wanneer dat mogelijk is. 

Watersportvereniging Bovenwater
Watersportvereniging het Bovenwater is de zeilschool voor de jeugd vanaf 7 jaar. In het favoriete jeugdzeilbootje de Optimist leer je zelfstandig zeilen in een veilige omgeving. Je krijgt les van gediplomeerde Zeilinstructeurs. Het Bovenwater is een afgesloten ondiepe zeilplas zonder motorboten waardoor de aandacht voor het zeilen alle ruimte krijgt.

Wil je meer informatie? Klik dan hier 
Als je vragen hebt dan kun je contact opnemen met secretaris@wvbovenwater.nl

Surfschool Paradiso
Surfschool Paradiso geeft les aan kinderen vanaf 7 jaar. Vind je windsurfen leuk en wil je verder om het goed te leren dan biedt Paradiso verschillende mogelijkheden aan. Er is een vierdaagse weekcursus voor kinderen van 7 t/m 18 jaar. Dit is een beginnerscursus en kost € 145,00. Wil je direct daarna of later de freestyle cursus doen dan krijg je een korting van € 30,00 en betaal je slechts € 115,00 voor vier dagen les. Als je de smaak te pakken hebt kun je materiaal aanschaffen en eventueel je surfplank stallen in de surfstalling aan het Bovenwater. Je kunt ook een strippenkaart kopen. 10 dagen windsurfen voor € 100,00. De kaart blijft ook het jaar erop nog geldig. Meer informatie: www.surfschoolparadiso.nl

Roeivereniging Pontos
Elke zaterdag roeit de jeugd van 10 t/m 18 jaar bij Roeivereniging Pontos. Van beginnende roeiers die hun eerste lessen volgen tot ervaren wedstrijdroeiers. Met roeien kun je alle kanten op. Prestatiegericht om zo hard mogelijk te gaan, individueel of in teamverband, of gewoon gericht op FUN! Nou ja, voor fun zorgen we eigenlijk altijd wel. Naast het roeien doen we nog veel andere dingen met de jeugd. Maandelijks een jeugdavond, maar ook bijvoorbeeld elk jaar een jeugdroeikamp.

Wil je ervaren wat roeien is? Wil je kennismaken met onze vereniging? Of wil je gewoon eens een keer in de boot stappen? Kom dan op zaterdag langs bij Roeivereniging Pontos! De Roeivereniging zit aan de Griend 33-60 in Lelystad, in de Havenkom tegenover Albert Heijn. Het is handig als je van tevoren via jeugd@rvpontos.nl laat weten dat je komt.

Tot ziens op Pontos!

 

 

 

 

Contactpersoon

sportflevo.nl - tom-sloetjes-klein.jpg

Tom Sloetjes

Projectleider