The making of

We zijn al een tijd bezig met de totstandkoming van TeamFlevo. Sportservice heeft al jarenlang contact met sporters uit onze regio. Door o.a. de organisatie van Regio Talentendagen hebben we sporters groot zien worden. We hebben een heel team bij elkaar weten te krijgen: van jonge talenten, tot oud sporters. En een aantal midden in de bloei van hun carrière. Sommigen gaan straks naar de Olympische Spelen, anderen naar de Paralympische Spelen en de rest is nog altijd bezig met sport en gezonde levensstijl. Al deze sporters hebben een mooi verhaal en kunnen een inspiratie zijn voor jou. Vandaar dat we ze bij elkaar gebracht hebben. Om jou hun stories te laten zien en te lezen. 

Alle foto's van de TeamFlevo sporters zijn gemaakt door Maarten Feenstra Fotografie.

Volg #vuurvoorflevoland @sportflevo

In beeld
Alle sporters uit TeamFlevo zijn gefotografeerd op een plek waar zij verbonden aan zijn. Lilian staat aan de dijk bij haar ouderlijk huis, Alice uiteraard op de plek waar zij en haar paard urenlang hebben getraind en Niki bij de roeivereniging waar hij zich zo prettig voelt. Want, niets is belangrijker om goed te kunnen presteren: je goed voelen op je trainingsplek met de juiste mensen en middelen om je heen. Dan kun je gaan!

F
Wellicht is het je niet ontgaan, maar er staat in beeld een grote gevlamde F. Waarom is dat? We willen in deze campagne uitdragen dat sport gepaard gaat met passie en vuur. Vandaar de slogan #vuurvoorflevoland die we op social media en de website gebruiken. Ook het beeldmerk is gevlamd en door de kleuren vol van passie. De F uit het beeldmerk gebruiken we als element dat op allerlei manieren terugkomt in de communicatie. Dus daarom!

Boegbeelden
Niet om gradaties aan te geven, maar sommige sporters zijn er een beetje uitgelicht. Bo Kramer, onze enthousiaste rolstoelbasketbalster, vertelt zowel haar verhaal op ‘papier’ als op beeld. Haar ongelooflijk inspirerende verhaal is er eentje om vast te leggen. Op ontspannen wijze vertelt ze haar levensloop en de hobbels en bobbels die ze heeft moeten nemen. En ze is zo sterk!

Benieuwd naar haar story? Bekijk binnenkort de video of lees haar verhaal.