Olympisch Lespakket

Topsport heeft de kracht om te inspireren, te verbinden en om van te leren. Daarom heeft Sportservice Flevoland in samenwerking met NOC*NSF, Almere City FC en de Atletiekunie en in opdracht van de Provincie Flevoland, een écht Flevolands Olympisch Lespakket ontwikkeld. Dit lespakket is geheel gratis en bestaat uit uiteenlopende (sportieve) lessen, gericht op de drie Olympische kernwaarden: excelleren, respect en vriendschap.

Naast een aantal informatieve lessen vind je ook leuke opdrachten en beweeglessen, die allemaal te maken hebben met bewegen en gezonde levensstijl. Helaas zijn er geen fysieke lespakketten meer aan te vragen. De digitale versie is voor iedereen gratis te bekijken, downloaden en gebruiken. Kllik op jouw groep en ontdek de vele mogelijkheden!

Nog even de voordelen van het Flevolands Olympisch Lespakket op een rij:
     ►  Gratis en vrijblijvend, aangeboden door Sportservice Flevoland i.s.m. provincie Flevoland;
     ►  Lessen speciaal geschikt voor jouw groep en te gebruiken wanneer jij wil;
     ►  Elke lessenreeks bevat Olympische lessen, lessen van Almere City en de Atletiekunie;
     ►  Speciaal om bewegen en een gezonde levensstijl op de kaart te zetten;

 

Groepen 1 t/m 4

De lessen voor groep 1 tot en met 4 worden aangeboden door NOC*NSF en de Atletiekunie. De lessen voor deze groep bestaan uit een aantal leuke gymlessen. Daarnaast zijn er ook een aantal leuke kleurplaten en filmpjes te vinden.

Veel plezier!

Naar lespakket
Groepen 5 & 6

De lessen voor groep 5 en 6 worden aangeboden door Almere City FC, NOC*NSF en de Atletiekunie, en bestaan uit een aantal informatieve lessen én uit een aantal leuke en uitdagende gymlessen. In elke les zitten een aantal leuke opdrachten, feitjes en weetjes voor in de klas.

Veel plezier!

Naar lespakket
Groepen 7 & 8

De lessen voor groep 7 en 8 worden aangeboden door Almere City FC, NOC*NSF en de Atletiekunie, en bestaan uit een aantal informatieve lessen én uit een aantal leuke en uitdagende gymlessen. In elke les zitten een aantal leuke opdrachten, feitjes en weetjes voor in de klas.

Veel plezier!

Naar lespakket
© Almere City FC