Programma Nationale Sportweek 2018 Dronten

 

Van 15 september tot 29 september vindt de Nationale Sportweek 2018 plaats. Sport in Dronten geeft aandacht aan deze twee weken door diverse activiteiten te organiseren voor inwoners van de gemeente Dronten.

Hieronder vindt u het programma voor de komende weken:

 

14 september: ColorJOGG 2018

Als opening van de Nationale Sportweek 2018 organiseert Sport in Dronten op vrijdag 14 september om 17.00 uur de tweede editie van de ColorJOGG. De jeugd tot 18 jaar uit de gemeente Dronten kan ook dit jaar weer gratis meelopen aan deze kleurenloop.
Lees meer

 

14 september: Beleef- en Beweegdag

Op vrijdag 14 september vindt er op het Meerpaalplein de Beleef- en Beweegdag plaats. Hier kun je ervaren hoe het is om aangepast te sporten. Heb jij ooit in een rolstoel gesport? Kom het ervaren van 17.00 uur tot 19.00 uur!
Lees meer

 

18 september: Zweten is Eten

Op dinsdag 18 september van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt er samen met Vitaal Overal 'Zweten is Eten' georganiseerd. Eerst bewegen en dan gezonde voeding is de basis van Zweten is Eten. Dit wordt gedaan door een kickboks-clinic en na afloop een gezonde barbecue te houden.
Lees meer

 

18 september: Workshop Athletic Skills Model

In deze presentatie leer je over het ASM en de opvattingen van dit model. In Nederland gaan kinderen vaak al op jonge leeftijd op een sport. En met een beetje geluk blijven ze diezelfde sport nog jaren beoefen. Maar is dat vanuit ontwikkelingsoogpunt wel het best? Is het voor de motorische ontwikkeling niet beter dat een kind ook de vaardigheden van andere sporten aanleert? En daarmee qua bewegen veel veelzijdiger opgroeit? Tijdens deze workshop wordt hier op ingegaan. Neem je sportkleding mee want we brengen de theorie gelijk in praktijk.
Lees meer

 

19 september: Clinic Aikido

Op woensdag 19 september van 14.00 uur tot 15.00 uur wordt er een clinic Aikido op het Cruyff Court georganiseerd. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan deze clinic. Aanmelden is niet nodig. Kom langs op het Cruyff Court en sluit je aan!
Lees meer

 

20 september: Flag Football

Op donderdag 20 september van 15.00 uur tot 16.00 uur wordt er op het Cruyff Court Flag Football gespeeld. Alle kinderen kunnen deelnemen. Aanmelden is niet nodig. Kom langs en doe mee!
Lees meer

 

21 september: Do it in Dronten

Iedereen uit de gemeente Dronten is uitgenodigd om deze avond te komen sporten op het binnenplein in De Meerpaal. Ruim 20 sportaanbieders geven van 18.00 uur tot 20.00 uur allerlei workshops, demonstraties en oefeningen om jou kennis te laten maken met de desbetreffende sport. Zo kun je onder meer turnen, hockeyen, schaatsen en verschillende vechtsporten beoefenen.
Lees meer

 

25 september: Workshop Modern Coachen

Wat zijn jouw waarden als coach? En wat drijft jouw sporters? Tijdens deze workshop ga je hiermee aan de slag. En je krijg inzicht in de werking van gedachten en wat jij hier als coach mee kan doen.
Lees meer

 

17 - 23 september: #DrinkWaterChallenge

Ga jij de uitdaging aan om een week lang alleen maar water te drinken?
Lees meer