Terugblik Maand van het Aangepast Sporten

sportflevo.nl - Foto Sportdag.JPG

November 2016 stond in het teken van de Maand van het Aangepast Sporten. De hele maand is er extra aandacht gevraagd voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. Samen met sportverenigingen, zorgaanbieders en deelnemers hebben Sportservice Flevoland en de zes Flevolandse gemeenten activiteiten, open dagen en workshops georganiseerd voor mensen met een beperking.

Op zaterdag 13 november was een grote sportdag voor mensen met een beperking. In totaal hebben wij ruim 75 blije gezichten mogen verwelkomen bij de tien verschillende sporten die aanwezig waren. Paralympiërs Bo Kramer (bronzen medaillewinnares) en Djoke van Marum hebben een clinic rolstoelbasketbal en zitvolleybal gegeven. Op 22 november was het Sportcafé Aangepast Sporten Flevoland, waarbij veel kennis is uitgewisseld. Deze informele netwerkbijeenkomst was zo’n groot succes, dat het een jaarlijks evenement gaat worden! Volgend jaar is de Maand van het Aangepast sporten weer in november en wordt deze geopend met de Special Olympics Regionale Spelen op 4 en 5 november 2017 in Almere! 

Lees hier de laatste nieuwsupdate over de Maand van het aangepast sporten! Wilt u de nieuwsbrief Aangepast Sporten voortaan ontvangen? Meld u dan hier aan!