Stimuleringsprijs Buurtsportcoaches & Combinatiefunctionaris 2016

sportflevo.nl - Foto Sportimpuls slider.jpg

Net als voorgaande jaren organiseert Sport en Bewegen in de Buurt ook dit jaar de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016. Deze publieksprijs is bedoeld voor een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die zich onderscheidt van de rest door een unieke of innovatieve werkwijze. Hierbij gaat het niet zozeer om een goed project of succesvol initiatief, maar vooral om de rol die de buurtsportcoach of combinatiefunctionaris speelt om meer mensen in beweging te krijgen. 

Ken jij een buurtsportcoach of een combinatiefunctionaris die deze prijs verdient? Meld hem of haar dan aan voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016. Dit doe je heel simpel door het invullen van de digitale vragenlijst en deze op te slaan (= verzenden). Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 mei. 

Dit jaar vinden er eerst vier regionale voorrondes plaats. Flevoland valt onder regio Oost, samen met Overijssel en Gelderland. Per regio wordt één winnaar gekozen door de Provinciale Sportorganisaties. De vier regionale winnaars stellen zich vervolgens persoonlijk voor tijdens de Buurtsportcoachdag op 16 juni in Utrecht, waarna alle aanwezigen mogen stemmen voor de Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016. 

Meer informatie over de Stimuleringsprijs vind je hier