Sportverkiezingen 2017 in Flevoland

Sinterklaas is in het land en de eerste kerstmuziek klinkt al op de radio, het einde van het jaar nadert. En dat betekent ook dat we onze sporters die het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben neergezet, weer in het zonnetje gaan zetten! Dit gebeurt tijdens de lokale Sportverkiezingen in Almere, Dronten, Noordoostpolder en op Urk. Ken jij een sporter of sportploeg die in aanmerking zou kunnen komen voor de titel sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg of één van de andere titels, meldt hem, haar of hen dan nu aan!

SNS Sportgala Almere

Woensdag 17 januari
Topsportcentrum Almere
Aanmelden kandidaten, klik hier

Tijdens het SNS Sportgala Almere wordt de sportman, sportvrouw, sportploeg, Paralympische sporter, coach en het sporttalent van 2017 gekozen.

De aanmelding van kandidaten is gestart. Een jurycommissie zal op basis van alle aanmeldingen bepalen wie genomineerd wordt in de diverse categorieën en wie uiteindelijk de titel en de felbegeerde sporttrofee wint. Aanmelden is mogelijk tot 8 december 2017.

Sportverkiezingen NOP

Woensdag 17 januari
Bosbadhal in Emmeloord
Aanmelden kandidaten, klik hier

In Emmeloord zijn er nominaties voor de volgende categorieën: Sportman, Sportploeg, Sporttalent en Sportvrijwilliger van het Jaar (de Clemens Overmars Trofee). Nominaties dienen zo goed mogelijk beargumenteerd te worden. Indienen kan tot en met 26 november 2017.

Sportverkiezingen Urk

Donderdag 18 januari
Het Irene Urk
Aanmelden kandidaten, klik hier

Wie wordt er sportman / sportvrouw / sportploeg van 2017?

Sportverkiezingen Dronten

Vrijdag 19 januari
Meerpaal Dronten
Aanmelden kandidaten, klik hier

Sportverenigingen en inwoners van de gemeente Dronten hebben tot en met 7 december 2017 de gelegenheid om kandidaten aan te melden in één of meer van de acht categorieën.

NIEUW!!!
Tijdens de aankomende verkiezing wordt ook een kampioenenparade georganiseerd. Alle kinderen die kampioen zijn geworden in de leeftijd tot en met 12 jaar worden in het zonnetje zetten. Al deze kinderen worden tijdens de verkiezingen uitgenodigd op het podium en krijgen van de wethouder een presentje. Teams kunnen via deze link opgegeven worden.