Sporting Almere G-Team

Sporting Almere, de jongste voetbalclub uit de regio. Een middelgrote club die aan iedereen ruimte wil bieden om zijn favoriete sport te beoefenen. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom bij Sporting Almere. De slogan is niet voor niets “Wij gaan voor elke kans”! Onder de noemer “G-voetbal” wordt iedereen met een beperking die graag wil voetballen de kans geboden deze sport te beoefenen.

Opgericht in mei 2011 door een handjevol enthousiaste vrijwilligers van de amateurclubs Almere City en FC Omniworld. Sporting Almere is een club die kiest voor kwaliteit en op diverse fronten investeert in verbeteringen op zowel organisatorisch als voetbalgebied. Samenwerkingen met Almere City en Voetbalcity, maar ook het aanstellen van deskundige begeleiding binnen de afdelingen zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met coördinator G-team Bob Staal, bob@sportingalmereg-team.nl  / 06-86842841. Of kom eens langs en train gratis mee! Het G-team traint iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Voor website Sporting Almere klik hier.