Sportimpuls 2016: begin tijdig met een aanvraag!

Vanaf dat moment kunnen lokale sport- en beweegaanbieders via de website van ZonMw een subsidieaanvraag indienen voor de reguliere Sportimpuls, de Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht (KSG) en de Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten (Jilib). Daarbij moet gekozen worden uit bestaand succesvol sport- en beweegaanbod wat op de Menukaart Sportimpuls of de Menukaart KSG wordt gepresenteerd.

Heb je plannen voor of ben je geïnteresseerd in de Sportimpuls 2016?  Bekijk dan de tijdelijke lijsten van de Menukaart Sportimpuls of de Menukaart KSG en laat je inspireren door het sport- en beweegaanbod, de zogenaamde interventies, waarop je in 2016 een aanvraag kan baseren. Ook kun je via de database met praktijkvoorbeelden en het SBB YouTube kanaal met filmpjes inspiratie opdoen.

Op basis van ervaringen uit eerdere aanvraagrondes is het raadzaam om op tijd met een Sportimpuls plan te beginnen. Zo kunnen (potentiële) lokale samenwerkingspartners en de behoeften van de doelgroep tijdig in kaart gebracht worden. Ook is het goed om alvast contact op te nemen met de interventie-eigenaar, gemeente en lokale Sportimpuls adviseur (www.sportindebuurt.nl/oosi).

Planning

  • Medio november 2015: tijdelijke lijsten Menukaart Sportimpuls en Menukaart KSG online.
    Let op: De Menukaart Sportimpuls en Menukaart KSG blijven grotendeels hetzelfde. Er kan echter een aantal interventies afvallen en bijkomen of de kostenbijlage wordt nog aangepast.
  • Januari 2016: definitieve Menukaart Sportimpuls en Menukaart KSG online op www.effectiefactief.nl/menukaart.
  • Medio februari 2016: aanvraagperiode Sportimpuls 2016 van start met bekendmaking van de definitieve criteria en deadline.

 

Bron: Sport en Bewegen in de Buurt

 

Bent u bezig met een aanvraag of wilt u een aanvraag indienen, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.