Sportdag voor mensen met een beperking - zondag 13 november

sportflevo.nl - Flyer Sportdag_D.jpg

In november is traditiegetrouw ‘de maand van het aangepast sporten’ in Flevoland. Op zondag 13 november vindt er een grote provinciale sportdag plaats voor mensen met een beperking in het Topsportcentrum Almere.  

Handbal, hockey, zitvolleybal, indoor atletiek, handbiken, inlineskaten, darten, boksen, rolstoelbasketbal, handboogschieten of zwemmen, dit is een kleine greep uit de demonstraties en oefensporten die worden aangeboden gedurende de middag. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met, en deel te nemen aan vele vormen van sport en bewegen. Verenigingen geven workshops, waar iedereen aan mee kan doen. Voor ieder wat wils, het complete aanbod en tijdschema van deze middag is nog niet bekend, maar wordt gepubliceerd op deze website: www.sportflevo.nl/maand/sportdag/

Om deze dag geslaagd te maken, hebben wij jouw hulp nodig. Wij willen je vragen om de Sportdag onder de aandacht te brengen bij de sportclub, leerlingen, of andere partijen. Op deze manier willen we zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers te bereiken.

VOOR WIE                          Iedereen met een beperking

WANNEER                          Zondag 13 november 2016

TIJD                                       Vrije inloop tussen 12.00 uur en 16.00 uur

WAAR                                  Topsportcentrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7)

KOSTEN                               Gratis

 
Meer informatie over de maand van het aangepast sporten kijk dan op www.sportflevo.nl/maand