Sportbestuurdersontmoeting Flevoland 2019

Wil jij als bestuurslid eens in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? En wil je je laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en andere gemeenten?

Meld je dan nu aan voor de tweede Sportbestuurdersontmoeting van Flevoland op maandag 25 maart 2019. De bijeenkomst vindt plaats bij Rabobank Flevoland, het Ravelijn 50 in Lelystad.

Tijdens rondetafelgesprekken en workshops ga je met elkaar en experts in gesprek over diverse thema's. We hebben een lijst opgesteld met onderwerpen die bij veel Flevolandse verenigingen spelen. Bij het aanmelden vragen wij je twee onderwerpen te kiezen die voor jou het meest interessant zijn. Op basis van de keuzes bepalen wij welke onderwerpen daadwerkelijk worden behandeld.

Programma

  • 17.30 uur  Inloop. We ontvangen je met een broodje en soep.
  • 18.30 uur  Plenair programma. We heten je welkom op de bijeenkomst en de Rabobank vertelt over hun Rabo Versterkt programma. Daarna vertelt Jesper Jobse waarom het verenigingsleven zo belangrijk is en hoe zijn oude club hem misschien wel naar de Olympische Spelen van Tokyo gaat brengen.
  • 19.15 uur Eerste sessie rondetafelgesprekken en workshops.
  • 20.00 uur Tweede sessie rondetafelgesprekken en workshops.
  • 20.45 uur Afsluiting plenair programma.
  • 20.55 uur Borrel. Buurtsportcoaches, beleidsmedewerkers van gemeentes en bondsondersteuners zijn aanwezig voor vragen of het bespreken van eventuele nieuwe ambities.

Voor wie? Voor besturen van alle sportverenigingen uit Flevoland. Deelname is kosteloos en aanmelden kan tot uiterlijk maandag 18 maart!

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Tom Sloetjes, sloetjes@sportflevo.nl of telefonisch via 0320 - 25 11 13.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Flevoland, Meerpaal Dronten, Gemeente Almere, Gemeente Zeewolde, Sportbedrijf Lelystad, Caritas Urk, Carrefour Noordoostpolder, KNVB, KNKV, KNHB, NeVoBo en Sportservice Flevoland.