Sportbestuurdersbijeenkomst Flevoland

Wil jij als bestuurslid eens in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? En wil je je laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en andere gemeenten? Meld je dan nu aan voor de eerste Sportbestuurdersontmoeting van Flevoland.

Wanneer: maandag 26 maart van 17.30u - 21.30u
Waar: Rabobank Flevoland, Het Ravelijn 50, Lelystad
Opgeven voor: uiterlijk maandag 12 maart
Kosten: geen
Inschrijven: Klik hier

Voor deze bijeenkomst worden de besturen van alle sportverenigingen uit Flevoland uitgenodigd. Tijdens rondetafelgesprekken ga je met elkaar en experts in gesprek over diverse thema's.

Onderwerpen rondetafelgesprekken kiezen
Naar aanleiding van de vooraankondiging heeft een groot aantal verenigingen zich gemeld met onderwerpen die ze graag met andere bestuurders willen bespreken. Waarvoor onze dank! Wij hebben een selectie gemaakt uit de aangedragen onderwerpen. Bij je inschrijving vragen wij je 2 onderwerpen te kiezen die voor jou het meest interessant zijn. De onderwerpen en een omschrijving daarvan staan in het inschrijfformulier. Op basis van jullie keuze bepalen wij welke onderwerpen daadwerkelijk worden behandeld.

Naast de rondetafelgesprekken kun je ook kiezen voor de workshop Veelzijdig Bewegen. Dit is een informerende workshop over het breed motorisch opleiden. Het doel van breed motorisch opleiden is om zowel de beweegvaardigheid van sporttalenten te verbeteren als om het beweegplezier van alle jeugd te verhogen en daarmee langdurige sportparticipatie te stimuleren.

Programma
17.30 - 18.30 uur  Inloop
We ontvangen je met een broodje en soep.

18.30 – 19.00 uur  Opening
De avond wordt op een ludieke wijze geopend met een interactieve voorstelling, waarbij lachen, spiegelen en inspireren centraal staan.

19.00 – 19.45 uur  Eerste sessie rondetafelgesprekken en workshop
Keuze uit rondetafelgesprek of workshop “Veelzijdig bewegen”

19.45 – 20.30 uur Tweede sessie rondetafelgesprekken

20.30 – 21.30 uur Borrel
Hierbij zijn buurtsportcoaches, beleidsmedewerkers van gemeentes en bondsondersteuners aanwezig, zodat je vragen of nieuwe ambities kunt bespreken.

We kijken er naar uit om er met elkaar een waardevolle avond van te maken!