Skateparktour Own the Spot gaat verder op zondag 28 augustus

sportflevo.nl - Foto own the spot.jpg

Own the Spot is een skateparktour door de Flevolandse gemeenten. Na een aantal weken vakantie gaat Own the Spot op zondag 28 augustus weer van start. Deze keer op Skatepark De Baan in Zeewolde. De inschrijving start vanaf 12.00 uur. 

Iedereen, op welk niveau dan ook, is welkom bij de komende edities in Zeewolde, op Urk en in Almere. Na inschrijving worden de groepen ingedeeld op basis van de verschillende niveaus: van beginners tot de echte profs. Laat je beste tricks zien op je skateboard, BMX of inline skates en pak euro’s.

De skateparktour gaat om het ‘ownen’ van een obstacle. De belangrijkste obstacles op het park worden gehit. Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De rider met de meeste punten ‘owns’ the obstacle, waaraan leuke prijzen verbonden zijn. Zorg dat je de hoogste score hebt tijdens minimaal drie events en wie weet ga jij de winnaar worden van Own the Spot 2016 tijdens de finale in Almere.

Agenda

  • zondag 28 augustus om 12.00 uur - Zeewolde (Kluunpad)
  • zaterdag 3 september om 12.00 uur - Urk (Wilhelminapark)
  • zondag 11 september om 12.00 uur - Almere (Evenaar)


Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot  en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de uitslagen! Voor meer informatie en spelregels zie www.sportflevo.nl/ownthespot .

Own the Spot! wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Lelystad, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.