Recordaantal deelnemers aan start No Limit Challenge

sportflevo.nl - No Limit Challenge.jpg

Voor het derde jaar op rij wordt tijdens de Challenge Almere - Amsterdam de No Limit Challenge georganiseerd. De No Limit Challenge is een recreatieve triathlon voor mensen met een verstandelijke beperking en vindt plaats op vrijdag 9 september in Almere. Het aantal deelnemers is nog nooit zo hoog geweest. Zo'n 75 deelnemers en begeleiders staan vrijdag aan de start van de No Limit Challenge. 

De No Limit Challenge is voor Almeerders, Flevolanders en niet-Flevolanders. Kortom, voor iedereen! In 2016 bestaat de No Limit Challenge uit 20 minuten zwemmen, 25 km fietsen en 6 km wandelen. Triathlon is een kernsport van de provincie Flevoland. Daarom organiseert Sportservice Flevoland samen met Triade Flevoland de recreatieve triatlon voor mensen met een verstandelijke beperking. 

De No Limit Challenge begint rond 9.00 uur met het zwemmen bij Van Rheenen Sport op het Sportpark Fanny Blankers Koen (FBK). Na het zwemmen vertrekt de fietsgroep onder begeleiding van de FRTC Almere voor een mooie fietstocht door Almere. De tocht eindigt op de Esplanade waar in de VIP-ruimte van de Challenge Almere – Amsterdam rond de middag een lunch klaar staat. Na de lunch is het tijd voor het laatste onderdeel, het wandelen onder begeleiding van Trim Slim en de Almeerdaagse. Rond 14.30 uur is de finish in het stadion van de Challenge en wordt de dag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Challenge4all
De No Limit Challenge maakt samen met de Senior Challenge onderdeel uit van de Challenge4all. De Senior Challenge wordt georganiseerd voor mensen vanaf 55+,  in samenwerking met de Schoor.

De Challenge4all wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Flevoland. Meer informatie: www.challenge-almere.com/challenge4all