Rabobank Almere on Wheels


In het weekend van 22 en 23 augustus staan alle vormen van wielsporten centraal. Voorwaarde is wel dat je eigen spierkracht gebruikt wordt voor aandrijving van de wielen.

Startpunt van alle activiteiten is het clubhuis van ASV en FRTCA bij de skatebaan op het Sportpark Fanny Blankers-Koen. Je kunt daar naar demonstraties of wedstrijden kijken, maar ook zelf meedoen aan clinics en toertochten. Zo kun je skaten, streethockeyen, rolschaatsen, steppen, racefietsen, mountainbiken, fietsen op een stadsfiets, ligfiets of een e-bike. Ook is de Almere Deze Week Familiepuzzeltocht onderdeel van het programma. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen meedoen aan de Rabobank Dikke Banden Race.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen en alle activiteiten zijn gratis. Ongeacht leeftijd en ongeacht het feit of je wel of geen lid van een van de verenigingen bent. Iedereen is welkom en kan deelnemen. Voor mensen met en beperking worden, met name bij het skaten, evenementen georganiseerd. Kortom: een breed programma dat voor iedereen de mogelijkheid biedt om op wielen in beweging te komen. 

Rabobank Almere is hoofdsponsor van het evenement.

Klik hier voor het volledige programma.