Proeflessen jeugdzeilen (gratis) bij Zeilschool Muiderzand tijdens ‘MoreThanBoats’

Regatta Center Muiderzand en Zeilschool Muiderzand doen mee!

Tijdens het evenement kunnen kinderen van 7 t/m 13 jaar een gratis proefles zeilen van 2 uur volgen bij Zeilschool Muiderzand. Dus: geef je op via de website van Regatta Center Muiderzand en neem een zwembroek en handdoek mee! De zeilschool zorgt voor boten, zwemvesten en wetsuits. De proeflessen zijn op zaterdag en zondag om 10:00, 13:00 en 15:00 uur. Inschrijven doe je via: www.regattacentermuiderzand.nl.

 

Leuk en compleet dagje uit voor het hele gezin

MoreThanBoats is een dag Lifestyle & Watersport met zeil- en motorjachten, kookdemonstraties, muziek, kunst, kinderattracties en diverse (watersport)activiteiten voor jong en oud. Zo kun je proefvaren in diverse boten, suppen en catamaran varen. Liever op de wal blijven? Doe mee met een potje beachvolley of beachsoccer. Kinderen kunnen bijvoorbeeld (bungee) trampolinespringen. MoreThanBoats is voor iedereen die van het leven geniet en eens wat anders wil ervaren!

 

Lekker eten hoort er ook bij

Dit jaar heeft MoreThanBoats voor het eerst het thema ‘Food’. Op het strand zorgen de mannen van BBQ Bastards voor heerlijk eten van de barbecue. Ook worden er kookdemonstraties gegeven en is er een wijnproeverij.

 

Je bent van harte welkom op 12 en 13 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis. Kijk ook op: www.morethanboats.nl en op www.regattacentermuiderzand.nl als je wilt meedoen met de gratis proefzeillessen.