Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland haalt Ben van der Burg naar Flevo Zakenfestival

Oud-topschaatser Ben van der Burg is een specialist in het uitrollen van digitale innovaties, waarbij vragen aan de orde komen als: welk businessmodel moeten we gebruiken, wat is de beste lanceringsstrategie, zit de gebruiker op deze innovatie te wachten, hoe zetten we social media in of hoe vergroten we het gebruik van onze service.

Ben behaalde zijn MBA aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was Ben werkzaam voor WebAds Interactive als product director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Als professioneel schaatser leerde Ben op het randje van de menselijke mogelijkheden te balanceren. Nu probeert hij hetzelfde te doen in de digitale wereld. Hij doet dat sinds 2010 bij Triple IT, marktleider in mobiele streaming services, waar hij commercieel directeur is. Ook  startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Hij schrijft columns voor BNR nieuwsradio en schuift wekelijks aan als commentator bij 'Zakendoen met’. Daarnaast schuift hij regelmatig aan als commentator bij BNR nieuwsradio.

Wilt u de presentatie van Ben van der Burg op woensdag 23 september bijwonen? Klik dan hier om u aan te melden U ontvangt per e-mail uw persoonlijke toegangsbewijs. De presentatie vindt plaats bij Lelystad Airport in de restaurant tent bij de Catalina Hangaar aan de Roadrunnerweg 100 te Lelystad.

Meld u zo spoedig mogelijk aan. De aanmelding sluit wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, dus vol is vol.