sportflevo.nl - Foto sportpanel.jpg

Sportpanel

Door middel van een sportpanel wordt inzichtelijk gemaakt welke invloed het provinciaal sportbeleid heeft op de sportbeleving van Flevolanders en de beeldvorming over Flevoland. De resultaten hieruit zijn weer van grote waarde voor het sportbeleid.

Sportpanel Flevoland is toegankelijk voor iedereen. Bij deelname aan het Sportpanel ontvangt men één à twee keer per jaar een vragenlijst per e-mail. Alle vragen hebben betrekking op sport en bewegen en de sportinfrastructuur in Flevoland.  

Het Sportpanel geeft inzicht in het sportklimaat van Flevoland. Onderwerpen die men tegenkomt in onze vragenlijst hebben betrekking op sportevenementen, (top)sportvoorziening, beleidskeuzes, sport- en beweegprojecten en talentontwikkeling. 

Wilt u ook uw mening geven?

Deelname is zeer eenvoudig! Klik hier om u aan te melden voor het Sportpanel. Bij de aanmelding vragen wij een aantal basisgegevens, zodat Sportservice Flevoland relevante vragen voor u filtert. Afmelden voor het sportpanel is altijd mogelijk, in iedere vragenlijst (per e-mail) staat een link waarmee u zich kunt afmelden.

De resultaten van het sportpanel vindt u op de pagina Resultaten Sportpanel.

Direct naar

Contactpersoon

sportflevo.nl - tom-sloetjes-klein.jpg

Tom Sloetjes

Projectleider