Interviewers gezocht

Gezocht:

Mensen die bij willen verdienen!

Lijkt het jou leuk om van (top)sport te genieten en  een leuk zakcentje te verdienen? Sportservice Flevoland is op zoek naar mensen die tijdens het evenement Challenge Almere-Amsterdam vragenlijsten willen afnemen bij bezoekers.

Challenge Almere-Amsterdam (Almere)

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 is triathlon Challenge Almere-Amsterdam. De triathlon wordt voor de 37e keer georganiseerd en dit jaar is er ook het EK long distance op zaterdag. Naast deze afstand kunnen deelnemers ook meedoen aan de halve afstand op zaterdag, aan de Junior Challenge en Challenge4All (Senior Challenge en No-Limit challenge voor mensen met een beperking) op vrijdag en op zondag de Business & Famlily Relay en de Eredivisie Relay. Vorig jaar deden ruim 2.750 deelnemers mee. De Challenge Almere heeft altijd een enthousiast publiek in het stadion en langs de parcoursen.

Wat moet je doen:

  • Afnemen vragenlijsten bij bezoekers en deelnemers.
  • Door middel van de vragenlijsten kunnen wij de Economische Impact van het evenement berekenen. In de vragenlijsten wordt er gevraagd naar de bestedingen van de bezoekers en de tijd die zij verblijven in Almere. Het afnemen van de vragenlijsten staan onder begeleiding van het onderzoeksbureau AMA.

Wat moet je kunnen:

  • Je bent sociaal vaardig en durft mensen aan te spreken op een vlotte en nette manier
  • Je hebt een open en klantvriendelijke houding
  • Je spreekt goed Nederlands en daarnaast kan je overweg met een Engelstalige vragenlijst

Vergoeding

De vergoeding is € 9,00 per uur. 

Data

  • Vrijdag  8 september                                    11.00 - 15.00 uur    
  • Zaterdag  9 september                                 08.30 - 15.00 uur of 15.00 – 21.30 uur       
  • Zondag 10 september                                  10.00 – 15.00 uur                           

* Tijden zijn onder voorbehoud.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in of stuur een mail/berichtje met je beschikbaarheid (welke dagen en op zaterdag welke tijd) naar Denise Baars van Sportservice Flevoland, baars@sportflevo.nl of bel/sms naar 06 - 23 77 23 05.