Olympische en Paralympische Spelen Rio 2016

Nog een paar weken te gaan en dan starten de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, een maand later gevolgd door de Paralympische Spelen. De Olympische Spelen vinden plaats van 5 - 21 augustus en de Paralympische Spelen van 7 - 18 september. 241 Olympische en 114 Paralympische sporters gaan Nederland vertegenwoordigen op de Spelen van Rio. Uiteraard volgen wij de prestaties van de Flevolandse topsporters: 

Olympische Spelen:
Lillian de Geus (Almere/zeilen), Valentin Verga (Almere/hockey), Alice Naber (Biddinghuizen/eventing), Michiel Versluis (Dronten/roeien), Céline van Gerner (Emmeloord/turnen).

Paralympische Spelen:
Jelmar Bos (Lelystad/atletiek), Odette van Deudekom (Zeewolde/wielrennen), Bo Kramer (Almere/basketbal) en Jaaike Brandsma (Almere/volleybal).

Volg TeamNL
De voorbereidingen van de Nederlandse topsporters op de Spelen zijn te volgen via de Twitter-estafette van @TeamNLtweets. Iedere dag geeft een andere Olympiër of Paralympiër een kijkje in zijn of haar leven en zie je hoe alles in het teken staat van het Olympische motto sneller, hoger, sterker.

Daarnaast is er dit jaar weer de TeamNL app. Met de geheel vernieuwde (update 12 juli 2016) TeamNL app hoeft u niks meer te missen van de Road to Rio van TeamNL. In deze app vindt u alle Olympische en Paralympische sporters op een rij, met alle informatie die u over ze nodig bent: hun nieuws, programma en resultaten. Via de reminder functie in deze app hoeft u geen wedstrijd van uw favoriete sporter in Rio te missen. In de fanwall ontmoet u andere supporters van TeamNL en misschien ook wel de sporters zelf. Moedig aan, juich mee en doe mee met TeamNL.

Bron: NOC*NSF