Officieus NK tijdrijden voor bedrijven- vriendenteams in Dronten

sportflevo.nl - NCK Startfoto (2).jpg

Op 29 september organiseert TD sportswear, in samenwerking met de wielervereniging IJsselstreek en de KNWU, voor de vierde keer het officieus NK tijdrijden voor bedrijven- en vriendenteams in Dronten. Deze bedrijven tijdrit maakt onderdeel uit van het programma van het Nederlandse Club Kampioenschap (NCK) tijdrijden.

Rond de middag starten de bedrijventeams vanaf het startpodium voor hun tijdrit over het 34,2 km lange parcours door de polder. Iedere ploeg, minimaal 4 en maximaal 6 renners, wordt begeleid door een motor en een eigen ploegleiderswagen, over het beveiligde parcours. Na de wedstrijd worden op het startpodium de drie snelste bedrijventeams door de KNWU officials gehuldigd. De winnaar ontvang de wisseltrofee. De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste tien teams hebben zich al aangemeld.

Vorig jaar stonden er zeven bedrijven (waaronder een team van Sportservice Flevoland, foto) uit de provincie Flevoland aan de start in een deelnemersveld van 33 bedrijventeams.

Ben je benieuwd waar jouw bedrijf staat ten opzichte van de andere bedrijven uit Flevoland of Nederland? Of wil je gewoon een sportieve en leuke wielerdag beleven? Kijk voor meer informatie over het programma en de verschillende arrangementen op de NCK pagina.

Doe jij ook mee met een team of heb je vragen? Stuur een mail naar info@tdsportswear.nl of bel naar 06-18690650.
Contactpersoon: Tjeerd Douma.