Nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de Senior Challenge!

Op vrijdag 11 september wordt voor de derde jaar op rij de Senior Challenge georganiseerd. De Senior Challenge is een recreatieve triathlon voor senioren (vanaf 55 jaar). Er zijn al meer dan 60 aanmeldingen, voor de slechts 90 plaatsen. Dus wees er snel bij, want vol is vol!

De Senior Challenge 2015 bestaat uit twee afstanden:

  • Long distance; 20 minuten zwemmen, 25 kilometer fietsen, 8 kilometer wandelen
  • Short distance; 20 minuten zwemmen, 20 kilometer fietsen, 7 kilometer wandelen

 

De Senior Challenge begint tussen 9.00 en 10.00 uur met het zwemmen bij Van Rheenen Sport op het Sportpark FBK. Na het zwemmen vertrekken verschillende fietsgroepen onder begeleiding van de FRTC Almere voor een mooie fietstocht door Almere. De tocht eindigt op de Esplanade. In de VIP-ruimte van de Challenge Almere – Amsterdam staat rond de middag een lunch klaar. Na de lunch is het tijd voor het laatste onderdeel, het wandelen onder begeleiding van Trim Slim Almere en de Almeerdaagse. Rond 14.00 uur is de finish en wordt de dag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kosten voor deelname zijn € 7,50. U kunt zich tot uiterlijk 15 augustus aanmelden voor de Senior Challenge via de volgende link: www.triathlonalmere.nl/senior-challenge.

De Senior Challenge wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Flevoland. Meer informatie: www.challenge-almere.com/nl/atleten/wedstrijden/challenge4all

 

Foto Senior Challenge 2015