Nieuws

Zet jouw sportclub op de kaart!

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten én sportclubs sporen heel Nederland na de zomervakantie aan om er weer gezond tegenaan te gaan. Dit doen ze door iedereen de mogelijkheid te geven de sport te ontdekken die bij hem of haar past en gezonde voeding centraal te zetten.

De sportactie is een uitgelezen kans om iedereen te laten ‘proeven’ hoe leuk het is om bij jouw club te sporten. Door je aan te melden voor Clubbase en met jouw club mee te doen aan de sportactie, laat je veel mensen genieten van sport en bewegen, zet jij jouw sport(club) op de kaart én kun je nieuwe leden verwelkomen!

De sportactie staat niet op zichzelf, maar maakt onderdeel uit van de NOC*NSF Nationale Sportweek en de landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’. Jouw club lift straks mee op al deze aandacht voor sport. Hét moment dus om je sport(club) in de schijnwerpers te zetten en iedereen te enthousiasmeren om bij jou te komen sporten en lid te worden.

Meer informatie of aanmelden, klik hier.

Nice to know: 25% van de deelnemers aan de vorige sportactie werd daadwerkelijk lid van een sportclub en 35% overwoog om lid te worden.

Zet jouw sportclub op de kaart!

Reageer