Nieuws

Rabobank organiseert webinars voor sportverenigingen

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. De Rabobank nodigt alle verenigingen daarom uit om ‘online’ aan te sluiten bij (één van) hun interactieve webinars. Met deze webinars willen zij jou en jouw vereniging in deze unieke periode graag ondersteunen. Er wordt ingegaan op actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor jouw club. Tijdens deze online bijeenkomsten krijg je direct handvatten mee, zodat je na afloop tot een mooi en vooral waardevol vervolg kunt komen voor jouw vereniging.

Aan de hand van drie thema’s worden verenigingen concreet op weg geholpen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging. 

Welke webinars?

 1. Communiceren, juist nu! Maar hoe?  - Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond)
  Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?
  Datum:  woensdag 20 mei
  Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
  Meld je hier aan voor deze webinar | Opgeven vóór uiterlijk dinsdag 19 mei
 2. Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten - Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)
  Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?
  Datum: maandag 25 mei
  Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
  Meld je hier aan voor deze webinar | Opgeven vóór uiterlijk zondag 24 mei
 3. Financieel gezond de crisis door Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)
  Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?
  Datum: maandag 25 mei
  Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
  Meld je hier aan voor deze webinar | Opgeven vóór uiterlijk zondag 24 mei

Meer informatie over de webinars vind je hier.

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Achtergrond

Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid willen wij, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Alvast meer weten over ons programma? Lees hier meer.

Rabobank organiseert webinars voor sportverenigingen