Nieuws

Veel te doen tijdens laatste event van skateparktour Own the Spot

Op zondag 15 september is de finale van Own the Spot in Almere op skatepark de Evenaar. De inschrijving start om 12.00 uur. Own the Spot is een skateparktour door de Flevolandse gemeenten. Skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers laten hun mooiste tricks zien. Ook zijn er veel activiteiten voor zowel deelnemers als publiek, met dit jaar voor het eerst de Urban Hockey Experience.

Iedereen, op welk niveau dan ook, is welkom!
Na inschrijving voor de skateparktour worden de groepen ingedeeld op basis van de verschillende niveaus: van beginners tot de echte profs. Voor iedereen zijn mooie prijzen te winnen: van briefjes van € 5,- tot bijvoorbeeld kleding van bekende merken. Aan het einde van de middag vindt de finale plaats waar de beste deelnemers van de skateparktour hun mooiste tricks laten zien. Onder de Flevolandse top wordt een prijzenpot van € 1.000,- verdeeld. Deelname aan de skateparktour is gratis. Inschrijven kan vooraf aan het event, tussen 12.00 en 13.00 uur.

Ook aan het publiek is gedacht: er zijn workshops/demo’s urban hockey, slacklinen, steppen en graffiti waar iedereen aan mee kan doen. Dit jaar zijn de KNHB en de Almeerse hockeyverenigingen voor het eerst aanwezig met de Urban Hockey Experience. Urban Hockey is een uitdagende, ‘coole’ vorm van hockey die je overal kan uitvoeren, ook op straat. Jongeren kunnen zich in speciale pannakooien uitleven met tricks, challenges en battles. Ook ontbreekt dit jaar het slacklinen niet, je balanceert je op een strak gespannen band en laat je trucs zien.

Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot of volg de skateparktour op www.instagram.com/own_thespot. Own the Spot Flevoland wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.

Veel te doen tijdens laatste event van skateparktour Own the Spot