Nieuws

Vacature: Secretaris Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen sporten en/of plezier te maken met zwem-, dans- en muziekles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren wordt de contributie / het lesgeld betaald en in bepaalde gevallen ook (een deel van) de benodigde attributen.

Jaarlijks biedt het fonds, in samenwerking met een groot netwerk van intermediairs, sport & cultuur aanbieders en de Gemeente Almere, meer dan 2.500 kinderen en jongeren uit minimagezinnen de kans ook mee te doen aan sport en cultuur. De contributie wordt rechtstrees aan de aanbieders betaald en in bepaalde gevallen wordt (een deel) van de benodigde atributen vergoedt. De organisatie bestaat bij de gratie van subsidies, fondsen, sponsoring en de inzet van veel vrijwillige intermediairs en bestuursleden.

Voor het bestuur is versterking nodig in de persoon van een secretaris. Wil je meer weten of heb je interesse? Klik dan hier voor de vacature.

Vacature: Secretaris Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Reageer