Nieuws

Vacature Bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

Ter uitbreiding van het huidige bestuur is er een vacature Bestuurslid opgesteld. Het bestuurslid is een belangrijke spil binnen het bestuur met de diverse onderwerpen die voorbij komen, de verbinding met alle partners en het grote netwerk in de stad. Het Bestuur is een vrijwillig, collegiaal, professioneel en bevlogen bestuur en is gezamenlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het fonds. De taken van alle bestuursleden zijn vastgelegd en binnen het bestuur heeft ieder bestuurslid zijn eigen bevoegdheden. Belangrijke besluiten worden eerst aan bestuur voorgelegd. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De gemiddelde tijdsbesteding is 2 uur per week. Elke derde dinsdag van de maand is er een bestuursvergadering van 19.00 – 21.00 uur. 

Wil je meer informatie, klik hier voor de complete vacature of neem contact op met Yvonne Wolff via yvonne.almere@jeugdfondssportencultuur.nl .

Vacature Bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere