Nieuws

Ben jij een Unieke Sporter? Laat je horen!

Sportservice Flevoland is per 1 mei gestart met het onderzoek Onbeperkt in beweging in Flevoland. Dit is een drie-meting naar het beweeggedrag en sportwensen van mensen met een beperking. Wij vragen alle Flevolanders met een beperking aan dit onderzoek mee te doen en de vragenlijst in te vullen!  

De verkregen resultaten worden gebruikt om lokaal het sporten en bewegen voor mensen met een beperking te verbeteren. Dit kan inhouden het verbeteren van sportaanbod of sportaccommodaties, maar ook betere begeleiding en het kiezen van hulpmiddelen. Op deze manier, maar ook middels de lokale sportakkoorden, kan de doelstelling “een leven lang sport- en beweegplezier ervaren in een inclusieve sport- en beweegomgeving” bereikt worden. 

Bereikte resultaten
Onbeperkt in beweging in Flevoland is voor het eerst in 2012 uitgevoerd. Naar aanleiding van de uitkomsten van eerdere edities van dit onderzoek, zijn er in de jaren daarna concrete acties ondernomen. Zo heeft Sportservice Flevoland geïnvesteerd in het beter zichtbaarder worden van sportaanbod in Flevoland. Het complete aanbod in Flevoland is nu te vinden op het landelijke platform Uniek Sporten: www.unieksporten.nl. Dit is een samenwerkingsverband van Fonds Gehandicaptensport, NOC*NSF, Ministerie van VWS, De Onderwijsspecialisten en de Nederlandse Loterij. Daarnaast zijn er meer sportaanbieders met aanbod en is er geïnvesteerd in sportaanbod voor meer diverse doelgroepen. Ook hebben Flevolandse gemeenten in hun beleid meer aandacht voor de inclusieve samenleving.  

Ben jij een Uniek Sporter en wil jij meewerken aan dit onderzoek? Vul dan nu de de digitale vragenlijst in of vraag een gedrukte exemplaar op via vanerp@sportflevo.nl of telefonisch via 0320 - 25 11 13. Vind je het lastig om zelf de vragenlijst in te vullen, dan mag je ook iemand anders vragen om dit voor jou te doen.

Ben jij een Unieke Sporter? Laat je horen!

Reacties

J. Koopman schreef

Jullie bieden de mogelijkheid om een papieren vragenlijst in te vullen als mensen dit niet kunnen via de vermelde link. Maar vervolgens moet je die papieren vragenlijst wel digitaal aanvragen. Hiermee sluiten jullie een hele groep mensen uit mijn achterban uit. Ik wil graag jullie oproep delen in mijn kwartaalblad (de (K)Letskrant), maar dan zou ik graag een andere manier vermelden om een papieren lijst aan te vragen. Hopelijk kunnen jullie dit regelen en nog snel ook, want uiterlijk 12 mei moet mijn kopij de deur uit.

Vriendelijke groeten, Judy Koopman voorzitter Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten

Sportservice Flevoland schreef

Goedemiddag mevrouw Koopman,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses dat we hier niet eerder op gereageerd hebben en ons antwoord voor u dan ook te laat komt. Op de één of andere manier hebben we hier geen melding van gekregen.

Maar u heeft helemaal gelijk, het is niet logisch om alleen een mogelijkheid te bieden om een papieren vragenlijst op te vragen via e-mail. Wij hebben nu ook een telefoonnummer vermeld zodat men ook telefonisch contact met ons kan opnemen voor het opvragen van een papieren vragenlijst.

Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken.

Met vriendelijke groet,

Team Sportservice Flevoland

купить мебель в фабрике мебели schreef

Hola! I've been reading your website for a while now and finally got the courage to go

ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to say keep up the good job!

Reageer