Nieuws

Skatepark tour Own the Spot komt zondag 13 september naar Almere

Na het geslaagde Own the Spot evenement in Zeewolde gaat Own the Spot Almere zondag 13 september plaatsvinden. Net als de voorgaande edities laten skateboarders, inliners, BMX'ers en steppers weer hun beste ‘tricks’ zien.

Vrijdag 3 september heeft het eerste Own the Spot evenement van 2020 plaatsgevonden. In Zeewolde hebben ruim 30 deelnemers laten zien wat zij in huis hebben. Voor het eerst werd Own the Spot in de avond georganiseerd. Zowel de deelnemers als toeschouwers waren enthousiast over deze avondeditie. De organisatie wil dan ook alle aanwezigen bedanken voor zijn of haar bijdrage in Zeewolde!

Skatepark Evenaar Almere
Samen met de lokale organisatie is er wederom hard gewerkt om een ‘coronaproof’ evenement in Almere te organiseren op zondag 13 september. Het maximum aantal deelnemers is bereikt, dus het belooft een groot succes te worden. Net als de andere jaren is Own the Spot Almere het laatste event van de skatepark tour.

Own the Spot Almere bestaat uit een contest met daarnaast leuke activiteiten voor zowel deelnemers als publiek. Zo kunnen de deelnemers dit jaar bijvoorbeeld een graffiti workshop volgen, een hoodie of T-shirt laten bedrukken en eens kijken hoe het is om te freerunnen.

Tijdens Own the Spot laten de deelnemers hun beste trick zien op de verschillende obstakels in het park. Het event is voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Voor iedereen zijn mooie prijzen te winnen: van kleine gadgets tot bijvoorbeeld kleding van bekende merken.

Kijk voor meer informatie op www.sportflevo.nl/ownthespot.    

Samenwerking
Own the Spot Almere wordt georganiseerd door De Schoor, Welzijnswerk en Sportservice Flevoland. De side-events in Almere worden georganiseerd door onder andere URBN Village, Lamp-One en Zero-freerunning. De organisatie waardeert de (lokale) samenwerking en de inzet van de tientallen enthousiaste vrijwilligers. Ook dit jaar helpen zij de organisatie met het tot een succes maken van Own the Spot.

Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot of volg de skatepark tour op www.instagram.com/own_thespot.

Skatepark tour Own the Spot komt zondag 13 september naar Almere

Reageer