Nieuws

Simac Ondernemers Training

Na het succes van afgelopen jaar strijkt op vrijdag 8 september wederom de internationale wereldtop van het vrouwenwielrennen neer in Lelystad. Ook dit jaar is Lelystad het decor van de start en finish van de Simac Ladies Tour, de enige meerdaagse etappekoers van de UCI Women’s World Tour in de Benelux.

De Bedrijfskring Lelystad, City Marketing Lelystad en Sportservice Flevoland organiseren speciaal voor ondernemers, net als vorig jaar tijdens de Simac Ladies Tour, een ‘Ondernemers Tour’: dé netwerkgelegenheid voor ondernemers die van fietsen houden! Meer informatie hierover ontvangt u later per mail.

Dit jaar breiden we het netwerken met gelijkgestemden verder uit. In aanloop naar de Simac Ladies Tour gaan we de laatste dinsdag van de maand met de geïnteresseerde ondernemers een rondje fietsen. Twee-aan-twee, maximaal 60 kilometer in ongeveer 2 uur. We verzamelen om 18:00 uur bij CML aan de Neringpassage 215 (het oude La Mar). Daar kun je je eventueel omkleden, bidons vullen en is er na afloop tijd en ruimte om even te zitten, na te praten met een gevulde koek, koffie, thee of wat fris voor wie dat wil (kleine vergoeding).

Lijkt het je leuk om gelijkgestemde ondernemers maandelijks een rondje te fietsen, meld je dan aan via onderstaande button en dan zien we elkaar de dinsdag 28 maart.

In het kort:

  • Exclusief voor ondernemers en bestuurders die actief zijn in Flevoland
  • Maximaal 100 deelnemers
  • Deelname training is gratis
  • Snelheid van de groep: 28 - 30 km/u
  • Goeie bak koffie aanwezig tegen kleine vergoeding

Simac Ondernemers Training