Nieuws

Simac Ondernemers Tour tijdens Simac Ladies Tour 2022 in Lelystad

Op 29 en 30 augustus strijkt de Simac Ladies Tour voor het eerst in Lelystad neer. Deze wielerwedstrijd voor vrouwen is de enige meerdaagse etappekoers van de UCI Women’s World Tour in de Benelux. Een koers met alleen de beste wielrensters ter wereld: Annemiek van Vleuten, Marianne Vos, Demi Vollering en nog veel meer. Lelystad wordt een paar dagen het middelpunt van de internationale wielerwereld.

Op maandag 29 augustus aan het einde van de middag worden de ploegen gepresenteerd aan de wereldpers. Waar dat zal zijn, is nog een verrassing. Op dinsdag 30 augustus is de start op het Stadhuisplein. De wielrensters vertrekken ‘geneutraliseerd’ door het centrum (de dames fietsen stapvoets vanaf het Stadhuisplein de stad uit). Langs de A6 wordt de koers vrijgegeven en kan het tempo opgevoerd worden. Via een prachtige ronde om Lelystad, langs de Oostvaardersplassen, Lelystad Haven, Het Aviodrome, Natuurpark Lelystad, De Batavia en over de Knardijk, finishen de dames bij Batavia Stad.

Exclusief voor ondernemers
Op de dag zelf worden er rond het finishgebied ook allerlei andere activiteiten georganiseerd, zoals een dikkebandenrace en mountainbikewedstrijd voor de jeugd. Exclusief voor 100 ondernemers in Lelystad en Flevoland is er de Simac Ondernemers Tour: een combinatie van bewegen en netwerken. Van motiverende woorden en samen de koers beleven. Een unieke kans om op informele wijze nieuwe contacten te leggen of om een relatie op een bijzondere ervaring te trakteren. Gepresenteerd door oud-wielrenster Marijn de Vries.

Meer informatie of aanmelden, KLIK HIER

De Simac Ondernemers Tour is tot stand gekomen in samenwerking met Bedrijfskring Lelystad, Lelystad City Marketing en Sportservice Flevoland.

Simac Ondernemers Tour tijdens Simac Ladies Tour 2022 in Lelystad