Nieuws

Oostvaardersrun onderdeel van 3D Triathlon

De Oostvaardersrun is al sinds 2017 een succesvol hardloopevenement bij de Oostvaardersplassen en een recreatief hardloopevenement. De voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Oostvaardersrun op zondag 3 oktober 2021 zijn al in volle gang. Er is weer gekozen om het gezellige en kleinschalige karakter van de eerdere edities te behouden waarbij ‘mee doen’ belangrijker is dan toptijden neerzetten. Genieten van het Oostvaardersveld en de Hollandse Hout bij Lelystad staat centraal!

Oostvaardersrun is nu een 3D Triathlon discipline!
Wel gaan er een aantal dingen veranderen. De route zal over meer onverharde en half verharde paden gaan en op verzoek van velen komt er naast de langere afstanden van 15km en 21km een kortere afstand van 10km bij. Ook wordt de Oostvaardersun 2021 voor de liefhebber een onderdeel van de 3D Triathlon. Het is geen verplichting om met alle onderdelen hiervan mee te doen, maar het is wel een mooie, eenvoudige en ongedwongen manier om in aanraking te komen met de Triathlon sport.

Op vrijdag 24 september kan men in het Bovenwater verschillende afstanden zwemmen en op 25 of 26 september in het Kotterbos in Almere Crossen door de bossen. De sportievelingen die aan deze twee onderdelen hebben meegedaan, zullen tijdens de Oostvaardersrun op 3 oktober herkenbaar zijn aan een uniek gouden startnummer!

Voor meer informatie of inschrijven voor de Oostvaardersrun, klik hier.
Voor meer informatie over de 3D Triathlon, klik hier.

Oostvaardersrun onderdeel van 3D Triathlon