Nieuws

Oldstars Teamactie - 26 september t/m 2 oktober

Op 2 oktober vieren we Nationale Ouderendag.  In de week naar deze dag toe, organiseert het Nationaal Ouderenfonds een fantastische actie voor alle OldStars, verenigingen, particulieren en sportievelingen.  De eerste Landelijke OldStars teamactie.

Wat houdt de actie in?
De OldStars teamactie is een fietstour van 7 dagen door Nederland van 26 september tot en met 2 oktober. OldStars ambassadeur Léon van Schie fietst in deze tour élke dag met een bakfiets langs een OldStars club. Op elke locatie is een gezellig en sportief evenement of een workshop in het teken van bewegen en ontmoeten. We eindigen de fietstour op Nationale Ouderendag (2 oktober) op het Binnenhof!

Clubs en particulieren starten een eigen teamactie
De clubs en particulieren maken een teamactie aan via acties.ouderenfonds.nl en halen lokaal geld op voor het eigen team én het Ouderenfonds. Voor OldStars clubs geldt dat de helft van het opgehaalde bedrag gaat naar de club om méér voor ouderen te doen en de andere helft zet het Ouderenfonds in om meer clubs in Nederland aan te sluiten. Voor particulieren/ bedrijven en of niet OldStars clubs die een actie aan maken is de afspraak dat het gehele bedrag naar het Ouderenfonds gaat. Met de opbrengst zorgen we samen voor meer ouderen in beweging en maken we meer sociaal contact mogelijk! Lees meer over het Ouderenfonds.

Alle teams fietsen tijdens de tour in 1 week minimaal 4 dagen mee. Je kiest samen voor een afstand van 10, 20, 40 en 80 km per dag, in een zelf gekozen omgeving. Ook bieden wij OldStars en geïnteresseerden de mogelijkheid om de actie van dichtbij meemaken of op locatie meedoen met de workshops. Lees alle informatie op www.oldstars.nl/teamactie

Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen en met deze OldStars teamactie ouderen enthousiasmeren weer te gaan sporten in teamverband!

Wil je de actie ondersteunen, neem dan contact op met:

Johan Annema – Teamleider projecten Ouderenfonds
T: 06-14443420
E: j.annema@ouderenfonds.nl

Oldstars Teamactie - 26 september t/m 2 oktober

Reageer