Nieuws

Nieuwe samenwerkingspartner Recruit a student

Het hebben van voldoende vrijwilligers is voor veel sportevenementen het grootste obstakel van dit moment. Evenementen geen steeds vaker niet door, omdat er simpelweg te weinig vrijwilligers zijn. Daarom heeft SportService Flevoland een partner gevonden die snel en voordelig ondersteuning kunnen inschakelen voor sportevenementen. Recruit a student kan uit een netwerk van meer dan duizend personen, tegen een kleine vergoeding studenten regelen voor het sportevenementen. Zodat het sportevenement toch door kan gaan.

Denise ketelaar ‘’mede eigenaar van Recruit a Student’’ legt kort uit wat zij doen. Recruit a Student is een jong en snel groeiend studenten uitzendbureau. Met kantoren in verschillende steden in Nederland (o.a. Almere, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Leeuwarden en Zwolle) zorgen wij ervoor dat MBO, HBO en WO studenten bij de tofste bedrijven aan de slag gaan. We vinden het belangrijk dat de studenten uit onze poule bij leuke bedrijven terecht komen waar ze de kans krijgen werkervaring op te doen en hun talenten in te kunnen zetten en te ontwikkelen. Onze kracht ligt dan ook zeker bij het vinden van ambitieuze studenten en daarnaast (bij)banen die aansluiten bij hun talenten en wensen. Dit lukt ons omdat we veel persoonlijk contact hebben met onze studenten, maar zeker ook met onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat studenten een mooie aanvulling zijn voor elk team, omdat ze flexibel zijn, snel leren, veel kennis meenemen vanuit hun studie en open staan voor nieuwe informatie.

Richting het aankomende sportevenementen seizoen denkt Sportservice Flevoland in Recruit a Student een welkome aanvulling van het faciliteitennetwerk voor evenementen en sportverenigingen te hebben gevonden. Mocht u als sportaanbieder en/of sportevenementenorganisatie interesse hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon 088 522 00 3 of email denise.ketelaar@recruitastudent.nl.

 

Nieuwe samenwerkingspartner Recruit a student