Nieuws

Nieuwe Flevolandse community Sports + Vitality

In Flevoland wordt binnenkort de community Sports + Vitality Flevoland gelanceerd: een community waar sportorganisaties, ondernemers en overheidsinstellingen samenkomen en werken aan maatschappelijke en sportieve uitdagingen.
 
Donderdag 21 april is dé kick-off van Sports + Vitality Flevoland en wij nodigen iedereen die een link met sport in Flevoland heeft uit om online aan te sluiten bij dit event. Tijdens de kick-off informeren wij u over deze nieuwe Flevolandse community, verzorgen we een inspiratiesessie en laten we u zien wat de resultaten zijn van dit platform in Breda, waar het al langere tijd actief is.

Wat is Sports + Vitality Flevoland?
Sports + Vitality Flevoland: een online community en offline HUB waar mensen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, maar vooral de samenwerkingen aangaan. Sports + Vitality verbindt profit en non-profit organisaties met elkaar, waarbij vraag en aanbod bij elkaar komt. In Flevoland zijn Smart Innovation Hub Almere en Sportservice Flevoland de samenwerking aangegaan om alle partijen samen te brengen op het gebied van sport, vitaliteit en innovatie.

Smart Innovation HUB
De Smart Innovation Hub is de eerste Fysieke Innovation Hub in Flevoland, waar diverse award winning startups zijn gevestigd. De Hub bestaat sinds april 2021 en bouwt gestaag door aan de regionale innovatieve Community. Deze Hub wordt mogelijk gemaakt door Horizon Flevoland, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland.

Programma donderdag 21 april
16:00 uur            Opening en uitleg community Sports + Vitality
16:05 uur            Inspiratiesessie Sports: Flevolands evenement aan het woord 
16:20 uur            Inspiratiesessie Vitality: Bedrijf uit Flevoland aan het woord
16:35 uur            Waar heeft Flevoland behoefte aan? Dit doen we door middel van een interactieve behoeftepeiling
                             onder alle deelnemers
16:50 uur            Hoe nu verder met Sports + Vitality Flevoland en afsluiting
 

Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u zich dan nu aan voor de kick-off en ontdek wat Sports + Vitality voor u kan betekenen!


 

 

Nieuwe Flevolandse community Sports + Vitality