Nieuws

Nieuw in Flevoland: Flevorun 2021!

De Flevorun is een estafetteloop gedurende 24 uur, waarbij een afstand van ongeveer 250 tot 260 kilometer wordt afgelegd. De route gaat langs alle gemeenten in Flevoland. De Flevoloop is gepland voor 25 september vanaf 12.00 uur tot 26 september rond 12.00 uur 2021.

Roparun-team Lelystad neemt het initiatief en nodigt andere Flevolandse teams uit: bij voorkeur uit elke gemeente en in totaal niet meer dan 10 teams. Er wordt volgens Roparun-concept gelopen: 8 lopers, 4 fietsers (verdeeld in twee groepen) en verder eigen ondersteuning.

Wat vraagt Flevorun van de deelnemende teams:
Startgeld van € 2.000, via eigen sponsoring activiteiten op te halen. Dit startgeld komt geheel ten goede van de Roparun (seizoen 2021 – 2022). Uiteraard kan daarbij gebruik gemaakt worden van alle Roparun-middelen en verwijzingen. Organiseer het doorkomstpunt in de eigen gemeente (inrichting en publiciteit).

Wat is daarvoor nodig?
In de eerste plaats natuurlijk enthousiaste teams die een sportieve prestatie neerzetten en tegelijk daarmee bijdragen aan de goede doelen van Roparun. Maar om dat te kunnen doen is meer nodig: voorbereiding, verzorging, catering, ondersteuning onderweg, communicatie en zo meer. Dat vraagt heel veel handen en ook geld voor de uitvoering en voor de goede doelen.

Flevorun is daarom op zoek naar partners die mee willen doen en een bijdrage willen geven aan de Flevorun: in geld of in het beschikbaar stellen van middelen of diensten.

Ben jij de partner die wil bijdragen aan deze gezonde en brede sportieve uitdaging en zijn naam wil verbinden aan de goede doelen van Flevorun en Roparun? Je kunt dan contact opnemen met flevorun@roparunteamlelystad.nl en samen worden afspraken gemaakt hoe die relatie verder wordt vormgeven, passend bij jou als partner.

Nieuw in Flevoland: Flevorun 2021!