Nieuws

Multisportdag Lelystad voor mensen met een visuele beperking

Er zijn heel veel mogelijkheden om te sporten. Ook voor mensen met een visuele beperking. Wist jij dat al? Kom op 7 november a.s. naar de Multisportdag voor mensen met een visuele beperking in Lelystad  en ontdek welke sport bij jou past.

Sportdagen
Gehandicaptensport Nederland organiseert in samenwerking met lokale (sport)organisaties Multisportdagen op drie verschillende locaties in Nederland. Tijdens twee dagen kunnen je meerdere sporten uitproberen en één dag is speciaal gericht op roeien (zowel binnen als buiten). Iedere deelnemer die na afloop wil blijven sporten wordt door de organisatoren geholpen met het vinden van een geschikte sportvereniging in de buurt. Het realiseren van deze dagen wordt mede mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds.

Geschikt voor iedereen
Iedereen die een sport wil uitproberen, is welkom. Van jong tot oud én met of zonder sportervaring. Je mag ook een buddy meenemen. Hij/zij kan mee sporten of is welkom als supporter! De locatie wordt aan de hand van de op dat moment geldende coronaregels ingericht en aangepast aan de behoeften van de doelgroep. En, niet onbelangrijk, deelname is gratis!

Multisportdag in Lelystad
 Sportbedrijf Lelystad, GOL en Gehandicaptensport Nederland presenteren op bij sportcentrum de Koploper voor de tweede keer een gevarieerd programma voor iedereen met een visuele beperking die een sport wil uitproberen! Op deze dag kun je dansen, handboogschieten, running blind, blindenvoetbal, zwemmen, judo en showdown uitproberen.

Datum:    zondag 7 november 2021 van 12.00 uur tot 17.00 uur
Locatie:   Sporthal de Koploper, Badweg 21, 8223 PA Lelystad

Multisportdag Lelystad voor mensen met een visuele beperking