Nieuws

Met FitStap weer fit en vitaal

FitStap is een uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal.

Gecertificeerde FitStap coach Evert Aldewereld helpt de deelnemers om zich vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet, of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

Zelf je training plannen
De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van  FitStap coach Evert. Tijdens de trainingen is er –naast beweging– ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness en chronische ziektes.

Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app
Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats.

Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Aanmelden
Vanaf woensdag 6 oktober zal de wandeltraining plaatsvinden in het Polderpark in Almere Buiten. Het programma duurt twaalf weken en kost € 139,00. Wil je meer weten of wil je jezelf aanmelden? Klik dan hier.

Met FitStap weer fit en vitaal