Nieuws

Maritiem avontuur aan boord van zeilschip Bounty

Op zaterdag 11 november opent zeilschip Bounty haar dekken voor een uniek maritiem evenement in het hart van Bataviahaven Lelystad. In samenwerking met de landelijke Dag van de binnenvaart organiseert Zeilschip Bounty een open dag waaar iedereen het ultieme gevoel van het leven op het water kan ervaren.

Altijd al gedroomd van een leven op het water? Of je nu een fervent zeilliefhebber bent, of iemand die op zoek is naar een frisse wind in je carrière, Zeilschip Bounty in Bataviahaven te Lelystad is dé plek om je reis te beginnen. Van 10:00 tot 15:00 uur staan onze dekken open voor enthousiastelingen zoals jij! Ontdek hoe het is om van je hobby je werk te maken of kies voor een geheel nieuwe richting in de fascinerende wereld van de chartervaart. Leer de fijne kneepjes, van landtrossen gooien tot zeilen hijsen, en leg de basis voor een bloeiende carrière op het water.

Wat kun je verwachten?

  • Maritieme Workshops: Van het gooien van landvasten tot het hijsen van zeilen, leer van de besten.
  • Horeca met zeebenen: Ontdek de uitdagende en belonende horecarollen aan boord, van ober tot chef-kok.
  • Ervaar onze passie: Zie hoe het toegewijde team van de Bounty ervoor zorgt dat het schip altijd gastvrij is.

Daarnaast biedt Zeilschip Bounty niet alleen ervaringen, maar ook kansen. Na een seizoen met de Bounty kan je doorgroeien in verschillende richtingen, of dat nu in de maritieme wereld is, in de horeca of een andere koers.

Dus, Flevoland, ben je klaar om je horizon te verbreden? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Maritiem avontuur aan boord van zeilschip Bounty