Nieuws

Kennisbijeenkomst: "Meer sponsors met minder moeite? Het kan!" 

Woensdagavond 25 mei organiseren wij in samenwerking met SponsorVisie een workshop gericht op sponsorwerving. Sponsoring is namelijk erg belangrijk voor sportverenigingen en is van oudsher misschien wel een van de belangrijkste inkomstenbronnen. Het onderwerp blijft mede daarom elk jaar weer terugkomen. Het is, zeker in deze tijd, lastig om bedrijven aan uw vereniging te binden om sponsor te worden én te blijven.

Tijdens de workshop maakt Peter van Baak duidelijk hoe u, door een andere benadering te kiezen, het uzelf veel makkelijker kunt maken en het sponsorsucces van uw vereniging aanzienlijk kan vergroten. De volgende vragen worden tijdens de bijeenkomst in ieder geval behandeld:

  • Hoe werft u nieuwe sponsoren?
  • Wat heeft uw vereniging te bieden?
  • Hoe communiceert u op een slimme manier?
  • Hoe organiseert u sponsorwerving en -beheer binnen uw vereniging?

Peter geeft aan de hand van concrete tips en trucs antwoord op bovenstaande vragen.

Specialist en Breedtesportsponsoring: Peter van Baak
Peter van Baak is mede-oprichter van SponsorVisie, Crowdfunding voor Clubs en Obligatieplan.nl en heeft sport en commercie door de aderen vloeien. Hij speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley en heeft veel aan deze vereniging te danken. Peter is dan ook van mening dat verenigingen een onmisbare rol spelen in onze maatschappij. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om verenigingen toekomstbestendig te maken door ze met minder moeite aan meer inkomsten te helpen.

Wilt u met uw club ook aan de slag met sportsponsoring of bent u opzoek naar nieuwe inzichten en ideeën om sponsoren binnen te halen en te behouden, dan is deze bijeenkomst zeker wat voor u!

Datum en Aanmelden
Datum: Woensdagavond 25 mei 2022
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur, bijeenkomst 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur
Locatie: Kantoor Sportservice Flevoland
Adres: Het Ravelijn 50 - 8233 BR Lelystad 

Het maximumaantal deelnemers voor deze bijeenkomst is 30, dus vol = vol!

Wij hopen u op woensdagavond 25 mei te zien. U kunt zich hier of via onderstaande button aanmelden.

Kennisbijeenkomst: "Meer sponsors met minder moeite? Het kan!"