Nieuws

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie?

Op donderdag 7 oktober van 16.30 tot 18.00 uur organiseren Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) en Flevolandse Energieagenda (FEA) samen met Sportservice Flevoland (SSF) het digitale FEA Kenniscafé Verduurzaming en Sport.

Uit energiescans is gebleken dat de clubs zo goed als allemaal dezelfde mogelijkheden voor verduurzaming hebben. Daarom hebben de FEA, het EEF en SSF besloten om een (digitale) informatiebijeenkomst met interessante sprekers te organiseren om de mogelijkheden van energiebesparing en duurzaam opwekken toe te lichten. Zij laten zien hoe zij de clubs/verenigingen daarbij kunnen helpen én er zijn mogelijkheden tot financiering.

Tijdens de digitale bijeenkomst word u bijgepraat over de verduurzaming van sportverenigingen en sportaccomodaties. Onder andere gedeputeerden dhr. Fackeldey en dhr. Hofstra zijn vanuit de provincie Flevoland aanwezig. Daarnaast zijn er een aantal Flevolandse sportverenigingen aanwezig die uit eigen ervaring vertellen wat de voordelen van het (kosteloze) verduurzamingstraject zijn.

Digitaal kenniscafé
Het kenniscafé is te volgen via een livestream. In de chat kunt u vragen stellen. De vragen worden tijdens de uitzending in de chat of door de aanwezigen beantwoord. De link naar de livestream wordt via onze socialmedia kanalen gedeeld.

Het Kenniscafé Verduurzaming en Sport is via deze link terug te kijken: https://youtu.be/LYhUnYycvYA?t=3

Meer informatie over het programma? Klik dan hier.

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie?