Nieuws

Hoe zet ik in deze tijd toch een mooi evenement neer?

Op woensdagavond 14 april van 19:00 tot 20:30 uur organiseren wij in samenwerking met More2Win een digitale expertmeeting. Deze expertmeeting gaat in op de sociale impact die door sport bereikt kan worden en is bedoeld ter inspiratie voor het sportevenementenseizoen 2021.

Ondanks dat het nu nog onduidelijk is wat er later in het jaar georganiseerd kan gaan worden is het belangrijk om wel al na te denken over wat de mogelijkheden zijn. Het organiseren van een sportevenement heeft namelijk baat bij een goede voorbereiding. Misschien is het juist nu wel de tijd om nieuwe dingen te proberen. Tijdens de meeting zal More2Win samen met de Flevolandse organistoren kijken naar wat er nu misschien juist wél kan en op welke ontwikkelingen er ingespeeld kan worden. Met als doel elkaar te enthousiasmeren én te stimuleren om van 2021 weer een jaar te maken met veel mooie Flevolandse sportevenementen.

More2Win
Van de lokale hardloopwedstrijd tot de Olympische Spelen in Tokyo. En alles wat daartussenin zit! Elke dag laat More2Win zien dat sportevenementen veel meer zijn dan enkel wereldrecords en gouden medailles. Want juist buiten de muren van het stadion valt een wereld te winnen. Als sociale onderneming helpt More2Win sportbonden, evenementorganisatoren en overheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Met scherp oog voor mens én milieu zorgen zij zo voor meer winnaars bij ieder sportevenement.

More2Win gelooft in de alom bekende quote van Nelson Mandela: “Sport has the power to change the world”. De unieke kracht van sport is wat More2Win betreft dat het de potentie heeft om op elk maatschappelijk thema een verschil te maken. Of het nu gaat om een inclusievere samenleving, de volksgezondheid of een duurzamere wereld: sport kan een bijdrage leveren.

Aanmelden
Bent u een sportevenementenorganisatie en wilt u graag aan deze expertmeeting deelnemen? Meld u zich dan aan door een mail te sturen naar Kenny Kersjes, Kersjes@sportflevo.nl. Wij verwachten dat het een digitale bijeenkomst wordt. Na aanmelding, ongeveer een week voor de expertmeeting, ontvangt u van ons een link om digitaal in te kunnen loggen bij de expertmeeting. 

Hoe zet ik in deze tijd toch een mooi evenement neer?