Nieuws

Grootste sportvakbeurs van Nederland naar Zwolle

Op woensdag 16 september 2020 komt de grootste sportvakbeurs van Nederland naar Zwolle. Hiermee is het de eerste vakbeurs, sinds de coronacrisis, die wordt georganiseerd. Juist in deze onzekere tijden is het belangrijk om samen sterk te staan en vooruit te kijken. De sportvakbeurs is de plek om samen te komen en elkaar te inspireren, voor een mooie sport-toekomst. Toegang voor sportbestuurders en sport ambtenaren is gratis. En dit alles uiteraard veilig georganiseerd conform de RIVM-richtlijnen.

De sport weer in beweging
De Nationale Sport Vakbeurs is de grootste beurs in zijn soort en wordt al 8 jaar in Gorinchem georganiseerd. Het is de plek waar sportclub bestuurders in contact komen met sport leveranciers. Altijd voorzien van een sterk inhoudelijk programma. Dit jaar is deze beurs “on tour” in Zwolle. Er zijn ruim 75 sportbedrijven aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen met sportclubs en gemeenten te delen. Het evenement ademt sport en biedt de gelegenheid om na een bewogen half jaar van stilstand weer vooruit te kijken. De complete sportwereld van noord/oost Nederland onder 1 dak. Samen staan we sterker en willen we weer vooruit. Dat gevoel komt op deze dag tot uiting.

Sterk inhoudelijk programma
Onderdeel van de beurs in Zwolle is een sterk programma met grote lokale en nationale namen. Zo schuiven o.a. Arne Slot (AZ) en Henk de Jong (Cambuur) aan om hun visie op het Nederlandse voetbal te delen. Ook is Art Langeler (KNVB) aanwezig om alle plannen van het Nederlandse jeugdvoetbal te bespreken. Uiteraard wordt ook de COVID-19 problematiek binnen de sector besproken en worden tips en oplossingen voor sportverenigingen aangedragen.

Veilig de beurs bezoeken
Voor de beursorganisatie heeft veiligheid en gezondheid van haar bezoekers en exposanten de hoogste prioriteit. Zij doen er alles aan om iedereen en veilige beursdag te bieden. Hiervoor zijn diverse maatregelen genomen conform de RIVM richtlijnen. Zo zijn er extra brede gangpaden, looproutes, grondstickers voor afstand, desinfectie gels, schoonmaak schema’s, etc. Verder dienen alle bezoekers zich online te registeren en worden de bezoekersaantallen de gehele dag gemonitord. Doordat het programma en de plattegrond online beschikbaar is, is het mogelijk een bezoek aan de beurs voor te bereiden.

Gratis toegang
De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op woensdag 16 september van 12:00 uur tot 21:00 uur in de IJsselhallen Zwolle. Kijk voor de gratis tickets, de maatregelen en het programma op www.nationalesportvakbeurs.nl/zwolle.

Grootste sportvakbeurs van Nederland naar Zwolle